gamisport.hu » VAR

VAR Márka törlése

összesen: 13 termék

Rendezve

RAKTÁRON
1 675 Ft
Erős alumínium edénytartó.
RAKTÁRON
2 584 Ft
Rozsdamentes edény rozsdamentes CrNi 17/0.
RAKTÁRON
8 065 Ft
Egy sor új teflon bevonatú edények.
3 013 Ft
Univerzális gazdaságos patron keverékével 30/70 propán. Mert nagy a párolgás kapacitása a kazetta normál körülmények között mindig elegendő nyomást. Legjobb ár - teljesítmény arány. A gáz mennyisége:
RAKTÁRON
1 753 Ft
VAR CGV 220 gázpatronDovodat vékony acéllemezből fDovodozottan ellenálló, és így lehetővé teszi a töltés keveréket 30:70 propán. Ez a keverék elég nagy a nyomás még fagypont alatt. Alakja, mérete és főleg
RAKTÁRON
4 026 Ft
Klasszikus, három darab, festett, alumínium csajka.
9 948 Ft
A szett tartalmaz két tartály tetejét, és szolgált egy serpenyőben.
17 013 Ft
A készlet tartalmaz három tartályban (1, 1,5, és 2,5 liter), két fedéllel (0,5 és 1 l) hasznos serpe
5 610 Ft
Klasszikus, kétrészes rozsdamentes acél csajka.
RAKTÁRON
8 351 Ft
Klasszikus, háromrészes rozsdamentes acél csajka.
RAKTÁRON
3 766 Ft
Klasszikus, kétrészes, festett, alumínium csajka.
1 857 Ft
Lee láng vagy stabilizátort gáztűzhely VAR második
7 779 Ft
Gáztűzhely 2 VAR értékelik szerelmesei a hegyi turizmus, a teljesítmény, a víz körforgása, mert kályha VAR 2 egy minimális súlyú (110 g), és a nagy teljesítményt elhanyagolható méretek. Továbbá, könnyű

Gáz kályhák, konyhai márka patronDovod és VAR termelődik a Cseh Köztársaságban. A cég hosszú múltra tekint vissza, és a termékek folyamatos javítását. Tűzhelyek VARs már több éve nem csak népszerű a hegymászók és magashegyi túrázók és lelkes elvégzése veszélyes expedíció, hanem többek között nyaraló, halászDovod, stb tűzhelyek VAR vannak tárolható, védik a láng, köszönhetően a csökkentés, Ezeket lehet csatlakoztatni egy bomba. Amellett, hogy eladási áron, így nincs probléma.

VAR cseh gyártó cég gáztűzhelyek, kartusDovod és minőségi kemping eszközök. Bármilyen VAR márkás termékek minőségi anyagDovodból készült szigorúan ellenőrzik, mielőtt azDovod elérnék az ügyfél. Ez adja a VAR márka sDovod támogatója, mind közül a hegymászók és expedíciós turisták és azDovod között nyaraló, szerelmesek a kemping, a halászDovod és a hasonlók.

Újdonságokra vár? Írunk Önnek!