Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Weber grill brikett

Weber grill brikett - és tudjuk, hogy miért ajánljuk

Faszén vagy brikettShe A különbség a használt üzemanyag minőségi nagyban befolyásolja az ízét grillezett ételek. Faszén valóban kedvező vételár, de összességében a költségek alapján a grill aktív szenes drága. Mivel az égési idő rövidebb miatt nagyobb mennyiségű üzemanyag. Továbbá, ha az égés fordul elő, szállóhamu mennyisége, amely szennyezheti az élelmiszer készül. Továbbá, a fűtőértéke faszén egységes, az elején a hő nagyon magas, nagyon gyors, de elhalványul.

Használatának előnyei brikett

  • Weber grill brikett alakul egységes hőt, így lehetővé téve a jobb hőmérséklet-szabályozás, és így jobb eredményt grill. Signallemző a hosszabb fűtőértéke, továbbá lehetőség van nedohořené brikett újra.  
  • Segítségével az önindító kémény Rapidfire egyszerűsítése és lerövidíti a gyújtást brikett vár készen a grill 30 percig. Minden további gyújtás már nincs szükség.
  • Kémény indító valójában tele a grill brikett Weber és lefektette max. 3 podpalovacími kocka az üzemanyag lereszeljük.
  • Gyújtsd meg öngyújtók kocka. Körülbelül 30 perc múlva a brikett forró és bevonunk egy vékony réteg szürke hamu. Akkor csak elterjedt a brikett csak szükséges üzemanyag növekszik.
  • Javasoljuk, hogy használja alágyújtó kockákra Weber, amelyek nem hagynak szaga, nincs íze, vagy nem tartalmaznak káros anyagokat és nevlhne.

<= Vissza AL L grill és grill

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)