Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Törődés a kazán grill

Szükséges szerszámok

Szükséges eszközök mindig kéznél egy gyors, egyszerű és rendszeres tisztítása a grill:

Miután minden grillezés: takarítás a grill

Vegye ki az összes maradék egy nagyobb fogságban grillezett ételek a grill. Ha eltávolítja a maradék előre, például. Papírzsebkendő, hamarabb égetni grill. Nyílt szabályozók légáramlás és zárja az ajtót. Égő folyamat játszódik, attól függően, a szennyeződés mértékétől, a grill körülbelül 10 percig. Ezután törölje le a még forró grill rostély tisztára egy ecsettel. Vegye le hideg hamu a kazán. Ez megakadályozza az esetleges problémákat a következő barbecue légi forgalomban.

Ha szükséges:

  • Alumisky: alumisky cserélje rendszeresen, figyeljen azok minőségét. Csak alumisky Weber van az optimális alakja és vastagsága megegyezik a tér egy kivehető tartály csöpögő zsírt a kazán alá.
  • Fedjük le és kazán: Rendszeresen tisztítsa meg kívül-belül. A maradványok elégetett zsír élelmiszer vagy szennyeződés eltávolítható a zománcozott részeket eltávolították könnyen Weber grilltisztító. Tisztább sőt hagy egy nagyon kellemes illatú.
  • Barbecue után minden grillezés, távolítsa el az ételmaradékokat. Használjon Weber grilltisztító, hogy gyorsan és hatékonyan zsírtalanító.
  • Hámlás, távolítsa elszenesedett zsíros pár egyszerűen ecsettel.
  • Rozsdamentes acél felületek: A nemesacél-tisztítót Weber grillek. Ez már fényes felületet, anélkül foltok.

SOHA:

Soha ne viasszal vagy fessük le a fedelet. Köszönöm porcelán bevonat a grill nem kell további kiegészítő felületkezelés. Kína sokkal tartósabb, mint bármilyen típusú festék és viasz lenne elolvadt a bemelegítés a grill. Ha azt szeretnénk, hogy időnként mossa le a port és a szennyeződést a grill, meleg, szappanos vízzel.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)