Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Megrendelések Twisto.cz

Mi a Buy enni?

Ez egy gyors fizetési módot a következőképpen működik:

  • válassza ki a merchandise-et a kosárba
  • válassza ki a fizetési módot, az biztos Vásárlás
  • Megrendelése után küldünk Önnek az árut azonnal
  • otthon és próbálja kibontásához
  • Ha elégedett vele, akkor 14 napon belül befizeti

Vásárolja biztosan fog fizetni a szállítást Gamisportu azonnal, akkor majd 14 napon belül kézhezvételétől fizetés nevében vásárolni és enni.

 

Hogyan fizetnek?

Rendelése elküldése után, kérjük, forduljon a regisztrált e-mail címre fizetési megbízást Vásárlás biztos lejárati dátummal számított 14 napon belül.

Az áruk ára összegződik, és felelős vállalatok Vásárlás vacsorázzon az ára 39 CZK. A díjat kell fizetni akkor is, ha úgy dönt, hogy az áruk 14 napon belül, hogy menjen vissza. További információért kérjük, látogasson el Vásárlás Najisto.cz


Mit tegyek, ha vissza akar térni az árut?

A fő előnye, hogy vásárol egy Buy, az biztos, hogy az áru fizet egészen addig a pillanatig, mikor lesz az Ön teljes megelégedésére, és reagál a címkét és fényképek. Mert akkor nem kell aggódni a rosszul kiválasztott méret, vágás, szín és így tovább. Vásárolja biztosan az egyetlen fizetési mód. Bármilyen vácení árut mindig konzultáljon közvetlenül Gamisport.cz!


További információra van szüksége?

Bármilyen kérdéssel kapcsolatos különleges ajánlat "vételi megbízás biztos" örömmel válaszol a hívó 420 558 988 147, vagy e-mail címre info@gamisport.cz.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)