Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Grill télen

Amikor havazik ...

... Eső vagy jégeső ... miért számít ezShe Ha szereted a grillezés, szakács - az időjárástól függetlenül!

Felszerelt fedél minden Weber grillek használható minden időjárási körülmények között. Amikor az eső, akkor nem kell, hogy vizes lesz. Fagyasztásra, akkor bemelegítés a grill. Mindenesetre, azonban ezek grillezett ételek, köszönhetően Hatch védett és grill el, anélkül, hogy grill nyitva fordult. A grill működik az Ön számára.

Sokoldalú és használati kedvenc elektromos grillek, amely szintén alkalmazható a háztartásokban, az erkélyen kívül minden időben.

Weber grillek gyártják Chicago, Illinois, ahol azokat automatikusan tesztelték az extrém időjárási körülmények között. "Köszönet a rendkívül hideg tél sok hóval, párás nyár és a sok vihar a Chicago optimális tesztelés grillezni." Mondja Mike Kempster a kutatási és fejlesztési részleg Weber.

Az eredmény: teljes értékű élményt grill, amelyben vagyunk szokva, hogy a nyári hónapokban, az azonos minőségű még télen, ősszel és tavasszal. És akkor minden alkalommal a száraz és meleg! Talán a népszerű gáz grillsütők Weber ...

TIPP: Próbáld készíteni grillezett libamáj karácsonyi vagy újévi ponty, csak próbálja téli grillezés bizonnyal ebben az évben.

<= Vissza AL L grill és grill

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)