Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Gondozó elektromos grillsütő

Szükséges szerszámok

Szükséges eszközök mindig kéznél egy gyors, egyszerű és rendszeres tisztítása a grill:

Miután minden grillezés: takarítás a grill

Vegye ki az összes maradék egy nagyobb fogságban grillezett ételek a grill. Ha eltávolítja a maradék előre, például. Papírzsebkendő, hamarabb égetni. A szabályozót az egyik a magasabb fokozatokat, és zárja be az ajtót. Az égő folyamat körülbelül 10 percig tart, attól függően, hogy a szennyezés szintje. Ezután egyszerűen ecsettel a grill még meleg, tiszta grill kefe.

Ha szükséges:

  • Alumisky: alumisky cserélje rendszeresen, figyeljen azok minőségét. Csak alumisky Weber van az optimális alakja és vastagsága megegyezik a tér egy kivehető tartály csöpögő zsírt a kazán alá.
  • Lereszeljük Rozsdamentes acél: hatékonyan és egyszerűen eltávolítja a zsírt tisztítószer rozsdamentes acél grillsütő Weber.
  • Fűtő: köszönhetően a nagy teljesítményű öntisztító. Hőteljesítmény és a spirál alakú taszítja csöpögő zsírt és gyümölcslé a grillezett ételek.
  • Hatch: tisztítására a borító belső oldalán, javasoljuk Cleaner Q grillek, tökéletes zsírtalanító és megszünteti a kellemetlen szagokat.
  • Fokozatmentes szelep: Elektromos grillsütők Weber nincs szükség egy tároló fészer, hogy kitűnjön. Az biztos azonban, távolítsa el a fűtőtest.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)