A tippjeinket, akkor hamarosan uralni a grillezés eszközök, mint a szakemberek.
neuvedeno az a fontos, hogy van-kazán grill, gázsütő, vagy elektromos: élelmiszer grillezésekor megszerezni a kiváló ízt és aromát, valamint számos módja van, hogy készítsen az élelmiszer a grill. Tegyen meg mindent: sült hús, sonka, bordák, egész csirke, pulyka, hal, hanem sütemény, kenyér vagy pizza. És mi a titka a felkészülésShe
És az eredményShe
Ételek, amelyek grillezett az indirekt módszer alkalmazásával, azok továbbra is lédús és puha.
Szén:
Tippünk: ha azt szeretné, hogy egyszerűsítse beindítva a grill, használjon egy kémény starter Rapidfire. Töltse ki a kémény brikett, tegyük szerdán üzemanyag lereszeljük, és helyezzük alá egy égő öngyújtó kocka. Amíg körülbelül 25 perc alatt készen áll a grill a grill. Miután a brikett egy igen vékony réteg hamu, elterjedt a brikett egyenletesen sem az üzemanyag lereszeljük és grill és tegyük a brikett közvetlenül vagy oldalról, és így indirekt grillezéshez módszer.
Gáz: Nyissa ki a grill fedelét, majd a gázpalack szelepet, majd kapcsolja be az első szelep a grill magas. Várjon 2-3 másodpercet, így is felhalmozódnak elég gáz meggyullad. Nyomja meg a gyújtás és az égő legyen az első vagy a második megnyomása tüzet. Miután meggyújtotta az első fáklyát, ahogyan mindenki más. Bezár fedőt, és melegítsük elő grill és 300 ° C Helyezze az ételt a grillezés a rajtrácson, és állítsa be a szelepet a helyére.