Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Alapvető szabályok grillezés

Grillezésre előszörShe Vagy már volt némi tapasztalata a grillezésShe

A tippjeinket, akkor hamarosan uralni a grillezés eszközök, mint a szakemberek.

neuvedeno az a fontos, hogy van-kazán grill, gázsütő, vagy elektromos: élelmiszer grillezésekor megszerezni a kiváló ízt és aromát, valamint számos módja van, hogy készítsen az élelmiszer a grill. Tegyen meg mindent: sült hús, sonka, bordák, egész csirke, pulyka, hal, hanem sütemény, kenyér vagy pizza. És mi a titka a felkészülésShe

Közvetett grillezés zárt tetővel

  • Közvetett grillezés a kazán grill: Oszd a téglák két részre, és tedd az oldalán a kazán. Hála a zárt kelnek, levegő áramlását az egész élelmiszer, mint a sült forró levegő sütő és kapott barbecue ízű. Lezárja a fedelet is megakadályozza a gyújtást.

  • Közvetett grillezés a gázsütő: ugyanazt az eredményt kapjuk, mint a kazán grill, egyszerűen kapcsolja be az égőket körül grillezett ételek. Drippings a hús fog esni Flavorizer aromakolejnice hol fog párologni, és így az étel kerül az ellenállhatatlan aromája grillezés.

És az eredményShe
Ételek, amelyek grillezett az indirekt módszer alkalmazásával, azok továbbra is lédús és puha.

Jobb kezdete

Szén:

Weber Rapidfire Anzündkamin Tippünk: ha azt szeretné, hogy egyszerűsítse beindítva a grill, használjon egy kémény starter Rapidfire. Töltse ki a kémény brikett, tegyük szerdán üzemanyag lereszeljük, és helyezzük alá egy égő öngyújtó kocka. Amíg körülbelül 25 perc alatt készen áll a grill a grill. Miután a brikett egy igen vékony réteg hamu, elterjedt a brikett egyenletesen sem az üzemanyag lereszeljük és grill és tegyük a brikett közvetlenül vagy oldalról, és így indirekt grillezéshez módszer.

Gáz:
Weber Genesis Nyissa ki a grill fedelét, majd a gázpalack szelepet, majd kapcsolja be az első szelep a grill magas. Várjon 2-3 másodpercet, így is felhalmozódnak elég gáz meggyullad. Nyomja meg a gyújtás és az égő legyen az első vagy a második megnyomása tüzet. Miután meggyújtotta az első fáklyát, ahogyan mindenki más. Bezár fedőt, és melegítsük elő grill és 300 ° C Helyezze az ételt a grillezés a rajtrácson, és állítsa be a szelepet a helyére.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)