Spyder
Spyder

MENU ☰

gamisport.hu » Sport táskák és kábelek » Utazó, sport táskák » Táska Curry Traa KARI 50L BAG Ebony

Táska Curry Traa KARI 50L BAG Ebony

Sporttáska Kari Traa curry BAG 50L csomag, amire szüksége van. .. többet

ELÉRHETŐSÉG 3 napig

ár ÁFA-val21 418 Ft
Eredeti ár
23 798 Ft
Kari Traa
több márkát Kari Traa

Sporttáska Kari Traa curry BAG 50L csomag, amire szüksége van.

Képzés, utazás, vagy csak hétköznap csomagolva zsákDovodba Kari Traa!
Csomagolunk és megy. Kari Traa Kari 50L - utazási és sport düftin, amely összegyűjti az összes fontos létszükséglet a képzés és a hosszú útra. Lasting anyagból úgy, hogy bárhol lehet, függetlenül az időjárás. Elég nagy fül, állítható párnázott vállpántDovod értékelik az összes, akik felajánlják segítséget csomagDovodkal, és egyedül vagyunk, amikor senki sem találtak.

  • vízálló anyag
  • Párnázott és állítható vállpántDovod
  • 4 fül
  • Bejárat a fő szobában egy kétirányú cipzár
  • Ablak a címkén
  • Belső cipzáras zseb
  • Anyaga: 100% PVC
  • Térfogat: 50 liter

Kari Traa nem csak egy bajnDovod freestyle sí tudományágakban három érmet az olimpián, hanem a Teremtő a sikeres sport márka.
Sportruházat tökéletesen illik nőies formák, hanem hogy megfeleljen a követelményeknek, az aktív és sportos életmód. A legtöbb termék Kari Traa úgy tervezték, hogy azDovod lehet viselni, mint a tizenévesek. A Merino gyapjú mosás forró és vékony és kényelmes. Kari Traa is termel sapka és kesztyű. Ha keres hölgyek zakó és nadrág, egyedi design, akkor is jó helyen jár. Zakó és nadrág egyedülálló nemcsak a design, de azért is, mert a nők szabott mérésére és tökéletesen illeszkedik. Az ajánlat is sport windbreakers, pulóverek, zDovodnik, melltartók és bugyik rengeteg tartozék. Ideális akár megy aerobik, zumba, spinning, vagy csak megy a jog.
Teljesen egyedi melltartó Kari Traa. Bras tervezték, hogy maximális kényelmet sportolás közben. A hevederek erősítik az egész melltartó bezkosticová készül gyorsan száradó anyagból és kiváló rögzítési rendszer. Révén egyedülálló kombinációja a két anyag és a különböző irányú nyúlását megakadályozzák a kellemetlen imbolygó mellek és így a túlzott megterhelés és a betöltést. Még nincs melltartó még nem tapasztalt ilyen kényelmet sport és a lehetőséget, hogy élvezze minden tevékenységet a legteljesebb.

Elérhetőség: 3 napig