Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Laticel YATE Extrem Lite 3,8 zöld

Laticel YATE Extrem Lite 3,8 zöld

kedvezmény

Könnyű, belső anyaga és formája egy múmia = szuper mat igényes körülmények között. .. többet

Hlérhetőség: 3 napig

30 952 Ft
-10%
27 857 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 27 857 Ft

Laticel YATE Extrem Lite 3,8 zöld

Könnyű, belső anyaga és formája egy múmia. Modell EXTRÉM LITE 3.8 egy könnyű, de fényűzően kényelmes matrac nehéz körülmények között. Ha kopott egy hátizsákban nem viselnek extra felesleges programokat, mégis kényelmes éjszakai pihenést. Amikor a csomagolás is félbehajtva!

Szelep "push" - csak nyomd meg a szundi gombot, és a fókák, a zár elfordításával. A termék tartalmaz konténer, nyakkendő és a javító készlet.

Paraméterek

  • Anyag: poliészter 75 D
  • Szín: világos zöld / szürke
  • Súly: 730 g
  • Méret: 183x51x3,8 cm
  • A csomag mérete: 14x26 cm
  • Termikus ellenállás: 3.9
  • Általános információ a termékről
  • A jótállási idő 24 hónap
  • Gyártó Yate


MINSheSÉGI GARANCIA


Modern termékek általában nem csak jó nézni, de rejtve egy csomó szerkentyű és a részleteket, amelyek nem láthatók, de jelentősen javítja a termék minőségét, és ez kivételes. Mert önfelfújós szőnyeg a legfontosabb három tényező: 1) könnyű, 2) alacsony volumene csomagolt és 3) a hosszú životnost.Nízkou súly elérése kiválasztja a legjobb minőségű anyagok a felszíni és mag. Az anyag legyen könnyű, mégis erős és tartós. Súlycsökkentés érhető el is próbára teszik a belső hab. De ez nem lehet rovására kényelem és a képességét, hogy világosan elkülöníteni. Anyagválasztás és a megkönnyebbülés jelentős hatással van a mérete az összeomlott výrobku.Všechny termékünk kétrétegű elleni szigetelés levegő szivárog, ami laminált, hogy az külső anyag. Ez biztosítja a magas védelmet és hosszú élettartamot. Minden matrac 24 óra után a termelés teszteltek is, így a kockázata a szállítás egy hibás termék gyártása.

Termikus ellenállás

Mennyiség, amely egyre inkább a szőnyeg készlet. Termikus ellenállás - R jelentése egy fizikai mennyiség, amely kifejezi hőszigetelő anyag tulajdonságaira. Ez közvetlenül függ az anyag vastagsága és ?. A cél elérése érdekében a lehető legmagasabb értéke R célja, hogy az anyag vastagsága volt a legnagyobb, és az érték? egyes anyagok a lehető legalacsonyabb. A termikus ellenállás R fejezi ki ellenállását egy négyzetméter anyag nem ereszti át a hőt a hőmérséklet-különbség 1 K. A hővezető? kifejezi az ingatlan az anyag vezeti a hőt. Ez az érték az energia W, amely áthalad az anyag vastagsága 1 m-1 K közötti hőmérséklet-különbség a felület az anyag. Legend: R = d /? (m2.KW-1); d - anyag vastagsága (m); ? - Hővezetési (Wm-1.K-1)

Paraméterek

Márkák: Yate
Intrastat: Mats ostatní - 0,90 - 63064900
Hlérhetőség: 3 napig

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)