Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Laticel Yate CONTOUR

Laticel Yate CONTOUR

kedvezmény

Modern önfelfújós matrac könnyű mag. .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

29 365 Ft
-10%
26 429 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 26 429 Ft

Laticel Yate CONTOUR

Az új modell a önfelfújós szőnyeg - gyakorlatilag megegyezik a modell paramétereinek TREKKER, hanem egy új modell (kontúr). Kiemelkedik az anyagminőség és a kivitelezés. Felső poliészter YATE Microbrushed 75D, hogy csúszásgátló hálózsák. Könnyű, mag, és a Meleg zóna biztosítja, hogy a klip több vissza habot, hogy elegendő szigetelést. Amikor a csomagolás is félbehajtva, hogy egy csomag 14x26 cm, ami kényelmesen elfér egy hátizsákban. Szelep "push" - nem csavarozáshoz - csak nyomd meg a szundi gombot, és szivárog. Csak a zár elfordításával.
A termék tartalmaz konténer, nyakkendő és a javító készlet.

Paraméterek

  • Anyag: poliészter 75D Microbrushed
  • Színe: piros / szürke
  • Súly: 780 g
  • Méret: 183x51x3,8 cm
  • A csomag mérete: 14x26 cm
  • Termikus ellenállás: 3.9MINSheSÉGI GARANCIA

Modern termékek általában nem csak jó nézni, de rejtve egy csomó szerkentyű és a részleteket, amelyek nem láthatók, de jelentősen javítja a termék minőségét, és ez kivételes. A önfelfújós szőnyeg a legfontosabb három tényező: 1) a könnyű súly, 2) kis térfogatra összeesett állapotban, és 3) a hosszú élettartam.
Alacsony súly elérése kiválasztja a legjobb minőségű anyagok a felszíni és mag. Az anyag legyen könnyű, mégis erős és tartós. Súlycsökkentés érhető el is próbára teszik a belső hab. De ez nem lehet rovására kényelem és a képességét, hogy világosan elkülöníteni. Anyagválasztás és a megkönnyebbülés jelentős hatással van a méret a hengerelt termék.
Minden termékünk kétrétegű elleni szigetelés levegő szivárog, ami laminált, hogy az külső anyag. Ez biztosítja a magas védelmet és hosszú élettartamot. Minden matrac 24 óra után a termelés teszteltek is, így a kockázata a szállítás egy hibás termék gyártása.

Termikus ellenállás

Mennyiség, amely egyre inkább a szőnyeg készlet. Termikus ellenállás - R jelentése egy fizikai mennyiség, amely kifejezi hőszigetelő anyag tulajdonságaira. Ez közvetlenül függ az anyag vastagsága és λ. Elérésében lehető legmagasabb R érték a cél, hogy a vastagsága az anyag volt, annyi egy λ értéke az egyes anyagok a lehető legalacsonyabb. A termikus ellenállás R fejezi ki ellenállását egy négyzetméter anyag nem ereszti át a hőt a hőmérséklet-különbség 1 K. A hővezetési λ kifejezi az ingatlan egy anyag vezeti a hőt. Ez az érték az energia W, amely áthalad az anyag vastagsága 1 m-1 K közötti hőmérséklet-különbség a felület az anyag. Legend: R = d / λ (m2.KW-1); d - anyag vastagsága (m); λ - együttható hővezető (Wm-1.K-1)

Csúszásgátló felülettel "YATE MICRO csiszolt"


A természetben, gyakran előfordul, hogy alvás helyett nem ideális lakás és nem olyan kényelmes matrac nem teljes mértékben céljukat, ha ez a személy hálózsák csúszik. Emiatt, az általunk kifejlesztett egy speciális felület "MICRO csiszolt", amely növeli a súrlódást és csúszásgátló hálózsák.

Paraméterek

Márkák: Yate
Intrastat: Mats ostatní - 0,90 - 63064900
Hlérhetőség: Raktáron

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)