Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Munka úton Atsko Sport mosás 500ml

Munka úton Atsko Sport mosás 500ml

Rendkívül hatékony mosó-és tisztítószer. 18 munka előnyeit. .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

5 714 Ft

Munka úton Atsko Sport mosás 500ml

Mosószer Sport-Wash® megbízható textílián használatra, és a munka a kellően hatékony, hogy távolítsa el még a legmakacsabb foltokat szagok (pl. a szennyeződés, a vér és a fű).

A titok termék Sport-Wash® abban a tényben rejlik, hogy eltérően a tisztítószerekben, hogy hagyja el a ruhák, illatok és halványító adalékanyagok egyéb maradékok, Sport-Wash® nem maradnak maradékai. A ruhák nem marad semmi zavarás fel a pórusok a szövet.

Pamut, gyapjú és szintetikus anyagokat továbbra is teljesen tiszta. Szigetelő, töltse ki a toll és anyag típusú Thinsulate®, Hollofil® továbbra is fenntartani a maximális hő bolyhos. High-TECH szövet, mint a Gelanots®, BlocVent®, Gore-Tex®®® éghajlati esemény, HyVent® párhuzamosan®, Polartec®, Soft-Shell, stb. megújításáról, a vízálló és légáteresztő. A nem nedvszívó szálak szövet foszlik szét a nedvességet a felszínén a támogatja a capillarity.

Visszaállítja az vízálló légáteresztő és tartós víztaszító (DWR) korrekciója a termelés. Segít meghosszabbít a élet gyakran mosott ruhát. Nem tartalmaz fehérítőt, foszfátok, textil, textilöblítő koncentrátum (öblítő), vagy illatos vagy felvidul UV adalékanyagok.

Egyes mosószerek készülnek, hogy a bal oldalon, a ruházati különböző illatok, fehérítők, felületaktív anyagok és más vegyi anyagok, ami, idővel, a ruhanemű súlyának 2 %-át. Ezek a maradványok okozzák a veszteség, vodoodpudivosti, vzlínavosti, szellőzés és egyéb típus tulajdonságait textil után egy-két vypráních. Ezek a maradványok is Sport-Wash® törlése. Mosás előkészítése során a Sport-Wash® után nem maradnak az anyagok nem maradékot.

Detergent sport-Wash® a nanotechnológia. Means sport-Wash® levelek nem képes tökéletes vymáchání semmi szagát vagy a szag probléma, szellőzők eltömődött vagy tükrözi fény használata fluoreszkáló adalékanyagok.

Bár eszközök Sport-Wash® nem tartalmaz foszfátokat kivilágosodott"" a ruházati, meg fogja találni, hogy ez nem csökkenti hatékonyságát mert a szövet, mosott, tisztább és világosabb, mint mikor használ akármi mosószeres.

Ha Ön, vagy bárki, aki a családi érzékeny bőr, vagy allergiás, hogy hagyja maradványok a szövet néhány közös mosó-és tisztítószerek, tisztítószer Sport-Wash® használja. A ruhák a vymáchá, és nem okoz a kiütés, bőrpír és a bőr irritációja.

Paraméterek

Márkák: Atsko
Intrastat: Impregnace - 0,50 - 34039100
Hlérhetőség: Raktáron

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)