Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Kabát Schöffel Billings

Kabát Schöffel Billings

Funkcionális gyapjú kabát. .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

42 923 Ft

Kabát Schöffel Billings

Alkalmas egy második vagy harmadik réteg. Egy nagyszerű társ a hegyek és a város Alkalmazható egész évben. Kiváló termikus képességeit. Váll és a felső részét borítja tartós és vízlepergető réteggel.
Rendszer ZIP-IN (vpínačka) egy sorozat kabátok memránovych Everywear. Kiváló minőségű Altáj Polár.

  • 2 oldalzsebbel, egy mellkasi zseb
  • Letöltésével derék rugalmas kábelt megakadályozza podfouknutí.
  • YKK cipzár.
  • Tömeg - 460 g
  • Anyaga: Altai Polár - Micro - 100% poliészter
  • Méret: 50 (M), 52 (L) 54 (L)

Venturi - excluzivní membrán Schöffel.

Ma a cég által vezetett Peter Schöffel Schöffel megszilárdította márka sportruházat. Schöffel képviselő hegyi sportok, szabadtéri sportok és a síelés, oly módon, mivel csak kevés márka. Outdoor ruházat, sí ruhák és ruhák a hegyek kulcsfontosságú területein Schöffel márka.
Mint piacvezető Schöffel a kitűzött célt, hogy fontos szerepet játszik, mint egy elismert prémium márka Európában. Ezt a követelményt hangsúlyozta a sikeres lezárása a szponzori megállapodást kötött az osztrák sí szövetség (OSV), amely Schöffel ruházat képviselte az olimpiai játékokon 2010-ban Vancouver! Ruhák és egyéb ruházati Schöffel használt az alpesi osztrák csapat (alpesi sí, snowboard, határokon fegyelem) nem csak az olimpia, hanem az egész szezonban. Exkluzív modell a kabátok, nadrágok és a versenyzés overall készültek a legfinomabb anyagok és teszteljük szélcsatornákhoz Audi Ingolstadtban.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)