Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Hátizsák Wisport® Raccoon 45l oliva

Hátizsák Wisport® Raccoon 45l oliva

Katonai hátizsák Wisport® Raccoon 45l. .. többet

Hlérhetőség: 3 napig

79 206 Ft

Hátizsák Wisport® Raccoon 45l oliva

A túlélő hátizsákok legújabb generációja 45 literes kapacitással. Magas szintű felhasználói élményt és a Fas Military támogatási rendszert kínál. Rendkívüli tartóssággal és megbízhatósággal rendelkezik minden körülmények között, még szélsőséges körülmények között is. Innovatív kialakítású, kiváló kivitelezés és minőségi anyagok kerültek felhasználásra a gyártás során.

Mindkét oldalán és hátulján hevederekkel rendelkezik, amelyek kompatibilisek a MOLLE rögzítési rendszerekkel más felszerelések - tasakok, tasakok, tasakok, mezei palackok és még nagyobb tárgyak, például kempingszőnyegek - rögzítéséhez.

Oldalain kompressziós pántokkal rendelkezik a hátizsák térfogatának beállításához, amelyek más olyan felszerelések rögzítésére is szolgálnak, amelyek nem férnek bele a hátizsákba, vagy amelyeket kéznél kell tartani. Ez tovább növeli a hátizsák teherbíró képességét.

Lehetőség van a főteret két különálló kamrára osztani - 1/3 földszinti és 2/3 emeleti részre. A válaszfal cipzárral van rögzítve, részleges felhúzása lehetővé teszi hosszú tárgyak (feltekert matrac, állvány stb.) szállítását. A fő kamrába felülről és alulról is be lehet jutni egy masszív műanyag cipzáras záródással.

Lehetőséget kínál a tárolóhely bővítésére további oldalsó zsebekkel Wisport ® RACCOON 9 literes kapacitással.

A hátizsák 2 hordozófogantyúval van ellátva az oldalán, ami hasznos a hátizsák fel- és levételekor, vagy például egy gázlón való átkeléskor.

Camelbaget is hordozhat. A tömlő fogantyúi a hátizsák jobb és bal oldalán találhatók. A fő rekeszben lapos zseb található laptop vagy rádió számára. E zseb felett fogantyúk vannak a folyadékpótló rendszer csatlakoztatásához, valamint egy lyuk a tömlő vagy az antenna számára. A nyílás védett a tömlőből kifolyó víz bejutása ellen.

A levehető fedélen 2 cipzáras zseb és egy tépőzáras panel található az azonosító címke rögzítéséhez.

A hátizsákhoz tartozik egy esőponcsó / esővédő. Ez az esőkabát a hátizsák alján található rejtett zsebben van, tépőzárral zárható.

A hátizsák hevederén lévő Fastex csatoknak köszönhetően a hátizsák szükség esetén gyorsan levehető / eldobható.

A derékszíj tehermentesíti a vállakat, de levehető, például ha viselője moduláris övvel vagy taktikai mellénnyel rendelkezik.

 • Kötet: 45 liter.
 • Hordozórendszer: a Fas Military.
 • Rögzítés: 2 vállpánt 1 meghosszabbított derékpánt - mind csatos rögzítéssel.
 • Anyaga: nylon Cordura®.
 • Csatok: WISPORT®.
 • Zips: YKK®.
 • Súly: 2 500 g.
 • Belső kamrák száma: 2.
 • Zsebek száma: Zsebek száma: 5 - belül és kívül.
 • Lehetőség van a fő tér két különálló kamrára való felosztására.
 • Méretek: méret: 55 cm x 32 cm x 28 cm.
 • Cél: túlélés, katonaság, ASG, tremp.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)