gamisport.hu » Táplálékkiegészítők » Edzés előtti kiegészítők » Amix CellZoom® Hardcore Aktivátor 315g

Amix CellZoom® Hardcore Aktivátor 315g

Szánt különleges táplálkozási .. többet

ELÉRHETŐSÉG 5 napig

ár ÁFA-val9 558 Ft
Amix
több márkát Amix

Szánt különleges táplálkozási

Amix ™ CellZoom ™ egy fantasztikus edzés előtti kiegészítés erősen koncentrált, hatóanyagokat tartalmazó, kifejezetten a Amix ™.

Amix ™ CellZoom ™ egy fantasztikus edzés előtti kiegészítés erősen koncentrált, hatóanyagokat tartalmazó, kifejezetten a Amix ™.

  • neuvedeno tartalmaz töltőanyagot vagy maltodextrint
  • Erősen koncentrált!

Ajánlott adagolás: 1 kanál (7 gramm) körülbelül 30-45 perccel edzés előtt. Keverje hozzá a 200-300 ml vizet. Ha módosítani italok ízét lehet változtatni a használt víz mennyisége a készítmény. Ne lépje túl a maximális napi adagja 7 gramm (1 csésze). Ne felejtsd el, hogy megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre előtt, alatt és után a testmozgás.

Összetétel: 1 adag (7 g), L-arginin-alfa-ketoglutarát (A-AKG) 1500 mg béta-alanin - CarnoSyn® 1500 mg-nátrium-bikarbonát, L-arginin bázis 1000 mg, 1000 mg, a kreatin-monohidrát, a citromsav, a kreatin Etilészter malát 500 mg, Tri-malát 500 mg koffein 200 mg DMAE (2 / Dimetilamino / etanol) 150 mg, Camellia sinensis (zöld tea kivonat) 50 mg, ízesítő, színező: cékla (az íz gyümölcs puncs ), édesítőszerek: szukralóz (Splenda®) és az aceszulfám K, csomósodást gátló szer: szilícium-dioxid, Huperzia Serrata 10mg, logo Por 10 mg, 10 mg Liriosma ovata, Rhodiola rosea 10 mg, 10 mg Schisandra Chinensis.

Átlagos tápérték 100 g:

Az energia értéke 354 kcal / 1497 kJ
Fehérje 51,6 g
Szénhidrát 21.45 g
Kövér 6,9 g

Figyelmeztetés: neuvedeno alkalmas a gyermekek és a tizenévesek 18 év alatti életkor, terhes és szoptató nők és koffein érzékenyeknek. Alkalmas metabolikus rendellenességek megnövekedett szintű arginin. neuvedeno alkalmas cukorbetegek és az emberek a légúti betegségben (pl., Asztma), szívbetegség, erek, máj, vese. neuvedeno ajánlott használni, akik a betegségek a vérnyomás és a cukorbetegség. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Semmi sem helyettesítheti a változatos étrendet.

Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja száraz helyen 25 ° C, védve a közvetlen napsugárzástól és fagytól. Gyártó nem felel az okozott kárért a helytelen használat vagy tárolás. Megjegyzés regisztrált sportolók: Tartalmaz koffeint nem megfelelő a regisztrált sportolók. A termék használata, konzultáljon orvosával. Szánt különleges táplálkozási. Alkalmas sportolók és a fokozott fizikai teljesítményt. És édesítőszerrel ízesített.

Elérhetőség: 5 napig

Szintén javasoljuk: