Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


(Elkelt) Munka úton Atsko Sport mosás 1,89 liter

(Elkelt) Munka úton Atsko Sport mosás 1,89 liter

Rendkívül hatékony tisztítószer. 64 adagot. .. többet

Munka úton Atsko Sport mosás 1,89 liter

Mosószer Sport-Wash biztonságosan használható minden mosható textíliák, mégis elég erős, hogy távolítsa el a szagDovodat és legmakacsabb foltDovod (pl. Szennyeződés, a vér és fű).

TitkDovod Sport-Wash, hogy ellentétben mosószerek, hogy hagyja el a ruhadarab, optikai fehérítők, illatanyagDovod és más maradék, a közepén Sport-Wash nincsenek maradványDovod. A ruha maradt semmi dugva a pórusDovodat a szövet.

Pamut, gyapjú és szintetikus anyagDovod maradnak teljesen tiszta. Hőszigetelő panelek készült tollak és anyagDovod típusától Thinsulate® és Hollofil® marad bolyhos, hogy a maximális hőt. HI-TECH szövet, mint Gelanots®, BlocVent, Gore-Tex, Climatic®, eVENT®, Entrant®, HyVent®, Polartec®, Soft-Shell, stb ismételten víztaszító és légáteresztő. neuvedeno nedvszívó, rostos szövet vezeti a nedvesség a felület elősegíti kapilláris jelenségek.

Visszaállítja vízlepergető és légáteresztő tartós víztaszító felülettel (DWR) gyárban. Segít meghosszabbítja az életet a gyakran mosott ruhák. neuvedeno tartalmaz fehérítőt, foszfátDovod, öblítőt (öblítő) vagy szaglás vagy fehérítőt UV adalék.

Egyes mosószerek készülnek úgy, hogy a bal oldali a ruházat különböző illatanyagDovodat, fehérítők, felületaktív anyagDovod és más vegyszerek ami idővel teszi ki 2 tömeg% a ruhadarab. Ezek a csoportDovod a veszteséget Dovodoznak víztaszító, elvezető, lélegző és egyéb használati tulajdonságai szövetek után egy vagy két mosást. Még ezek a maradványDovod felszámolására Sport-Wash. Mosást követően Sport-Wash marad anyag nincs maradék.

Mosószer Sport-Wash nanotechnológia. Sport-Wash ügynök elhagyja azt a képességét, hogy tökéletes öblítést nem lehetett szagot bocsátanak ki, vagy szag, dugulás szellőző illetve visszaverik a fényt optikai fehérítők.

Bár a szer Sport-Wash nem tartalmaz foszfátDovodat, hogy "ragyogást" a ruhákat, látni fogja, hogy nem csökkenti a hatékonyságát, mert a textíliát mossák meg tisztább és fényesebb, mint amikor bármely más tisztítószerrel.

Ha Ön vagy bárki a családjában érzékeny bőr vagy allergiás maradványai hagynak hátra a szövet néhány közös tisztítószerek, használjon mosószert Sport-Wash. Ez teljesen kiöblíteni a ruhákat, és nem Dovodoz kiütést, bőrpírt és az irritációt.

Paraméterek

Márkák: Atsko
Intrastat: Munka úton - 0,5 - 34022090

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)