Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Hátizsák Salewa Ultrakönnyű 15L 1419-9050

Hátizsák Salewa Ultrakönnyű 15L 1419-9050

kedvezmény

Minőségi hátizsák .. többet

Hlérhetőség: 14 napig

14 286 Ft
-10%
12 857 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 12 857 Ft

Hátizsák Salewa Ultrakönnyű 15L 1419-9050

Dalea Sella Ronda nyüzsgésétől távol, a Dolomitokban a tél a csúcsok, nyílt hegyoldalak és hóval borított völgyek bonyolult hálózatát kínálja.

A Winter Mate hátizsák 30 literes kapacitása ideális a következő célokra síeléshez, snowboardozáshoz vagy hótalpas túrázáshoz. Vissza rendszer Dry Back Contact 3D csatornákkal, amelyek a hát hűtésére szolgálnak és csökkentik az izzadást, biztosítva a kényelmet még akkor is, ha falakon futsz lefelé vagy felfelé sétálsz dombokon.

A hátizsák egyéb jellemzői is tökéletesen felkészítik Önt a télre: párhuzamos síléc rögzítés, lavinabiztos zseb, amely lehetővé teszi a lavinavédelmi zseb használatát azonnali hozzáférést biztosít a lapáthoz és a lavinaszondához, speciális rögzítés a lavinaszondákhoz és egy cipzár az egész hátizsákon keresztül, amely biztosítja, hogy a hogy minden tartalma kéznél legyen, beleértve az alattomos rejtőzködőket is közvetlenül a hátizsák alatt. Plusz, van egy értéktárgyak zseb kulcstartóval és speciális csatokkal, amelyek még kesztyűben is könnyen kezelhetők.
   
Retrieved from strapabíró 420 denier poliészterből készült, amely kétszer olyan tartós szakadásálló és 750 denier poliészterből készült, vízálló bevonattal. Cég Salewa Szigorú, függetlenül ellenőrzött szabványok szerint gyártja a termékeket társadalmi felelősségvállalás és tisztességes munkakörülmények között. Hátizsák A Winter Mate az ideális társ a téli kalandokhoz.

Paraméterek

Márkák: Salewa
hajfestékek Salewa: černá-supeblack(0990), červená(1700)
Hlérhetőség: 14 napig

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)