Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Női hátizsák Salewa Winter Mate 28l W 1298-3326

Női hátizsák Salewa Winter Mate 28l W 1298-3326

Minőségi hátizsák .. többet

Hlérhetőség: 14 napig

49 206 Ft

Női hátizsák Salewa Winter Mate 28l W 1298-3326

A Dolomitok, amelyeket gyakran a legszebbnek neveznek hegyvonulatok, télen a csúcsok bonyolult hálózatát, nyitott hegyoldalakat és hóval borított völgyek.

Női téli Mate hátizsákunk a következőket kínálja 28 literes kapacitás, ideális síeléshez, splitboardozáshoz és hótalpas túrázáshoz, amikor nem akarsz túl sokat pakolni. Vissza a Dry Back Contact rendszer kifejezetten a női testhez lett tervezve, és a 3D csatornák segítségével hűti a hátat és csökkenti az izzadást kényelmet biztosít, különösen megerőltető tevékenységek során.

Párhuzamosan kínál síléc rögzítés, egy biztonsági lavinazseb, amely azonnali hozzáférést biztosít a lapáthoz és lavinaszondához, speciális rögzítés baltához, snowboardhoz vagy hócipőhöz, és egy cipzár az egész csomagon keresztül, amely biztosítja, hogy minden tartalma azonnal a rendelkezésére álljon a keze ügyében. Ráadásul van egy értéktárgyak zseb kulcstartóval és egy különleges csatokkal, amelyek még kesztyűben is könnyen kezelhetők.
    
Robusztus 420 denier poliészterből készült, amely kétszer olyan tartós szakadásálló, és egy 750 denier poliészter réteg, amely a vizet összezsugorítja cseppekké zsugorodik, és lefelé vezeti a vizet a hátizsák felületén, szárazon tartva a belső teret. Cég Salewa Elkötelezett gyártás szigorú, függetlenül ellenőrzött szabványok szerint társadalmi felelősségvállalás és tisztességes munkakörülmények között.

Ideális hátizsák a téli hegyi kirándulásokhoz.

Paraméterek

Márkák: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Hlérhetőség: 14 napig

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)