Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Női hátizsák Salewa Hegyi edző 2 22L 1294-1645

Női hátizsák Salewa Hegyi edző 2 22L 1294-1645

kedvezmény

Minőségi hátizsák .. többet

Hlérhetőség: 14 napig

54 683 Ft
-10%
49 214 Ft

Női hátizsák Salewa Hegyi edző 2 22L 1294-1645

A Mountain Trainer 2 egy női 22 literes hátizsák jól szellőző hátsó részével és osztott vállpántokkal a fokozott légáteresztés és mozgásszabadság érdekében. Ez a 22 literes változat cipzáras záródással és könnyen hozzáférhető első rekesszel rendelkezik.

Száraz hátlapi érintkezés
A száraz Back Contact hordozórendszer a testhez közel tartja a terhet, mégis biztosítja, hogy a hátad száraz maradjon. Ezt úgy teszi, hogy lehetővé teszi nagyobb izzadtságot biztosít cm²-enként, mint a hagyományos konstrukció, és csökkenti a hőmérsékletet a központi hátsó részen a csökkentett érintkezési felület és a 3D levegő miatt csatornáknak köszönhetően. A derékszíjon egy további hurok található a felszereléshez, pl. A helyszínen via ferrata karabiner és egy praktikus cipzáras zseb.

Stabilitás és ellenőrzés
A oldalon a stabilitás és az irányítás, a kifinomult kettős kompressziós rendszerünk (TCS), amely felső és alsó kompressziót is tartalmaz, így Ön mindig stabilizálja és központosítsa a terhelést. Könnyű, osztott vállpántok biztosítják a karok jobb mozgékonysága és csökkenti a testkontaktust, elősegítve a nagyobb izzadási kényelmet és jobb légáramlást.

Hegyvidéki jellegzetességek
Főbb jellemzők: lánc, hurkok a botok rögzítéséhez, esővédő, könnyen hozzáférhető oldalsó hálós zsebek, csípőöv zseb és még sok más. Fenntartható termelési gyakorlatok alkalmazásával gyártott és robusztus 210 denier újrahasznosított ripstop nejlonból készült, ez a hátizsák egy SALEWA® Committed termék.

Paraméterek

Márkák: Salewa
Intrastat: Batohy - 1,20 - 42029291
Hlérhetőség: 14 napig

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)