Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Head viselet Devold Breeze Merino 150 Beanie GO 180 900 A 740A

Head viselet Devold Breeze Merino 150 Beanie GO 180 900 A 740A

kedvezmény

Minőségi kupakok .. többet

Hlérhetőség: 3 napig

20 619 Ft
-10%
18 557 Ft

Head viselet Devold Breeze Merino 150 Beanie GO 180 900 A 740A

Az időjárás folyamatosan változik a tavaszi és őszi napokon. A hűvös reggeleket meleg, napsütötte délutánok váltják fel, estére pedig ismét melegebb lesz. Te is szeretnéd élvezni ezeket a napokat? Válassza a Devold Breeze sapkát, amely könnyen összehajtható, és kis térfogatúvá válik, és elfér a zsebében. Fedezze fel a maximális kényelmet, és tapasztalja meg a kellemes meleg érzését minden körülmények között. Próbálja ki az extra könnyű, puha sapkát, amely a legfinomabb merinó gyapjúból készült. A sapka az Devold®Breeze sorozathoz tartozik. Kivételes az egész éves használatnak köszönhetően, valamint annak a képességének, hogy hozzájárul a test hőszabályozásához és ellenáll a szagoknak még hosszú ideig tartó viselés esetén is. A sapka bal oldali halántékán található a Devold.

  • A minőséget és a megbízhatóságot már igazolták az Ön számára a világ expedíciói és felfedezői, sportolók, hegyi hüttékben dolgozók és különböző szervezetek, mint például. Hegyi szolgálat.
  • 100% természetes merinó gyapjú - még nedves állapotban is melegen tart
  • Mindenki értékelni fogja a könnyű karbantartást, anélkül, hogy vasalásra lenne szükség, és a sapkát a mosóban lehet mosni, és a szárítóban lehet szárítani.


Tanúsítványok

A Devold márka megfelel a textíliák nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszerének - Oeko Tex Standard 100 - szigorú kritériumainak. Ez azt jelenti, hogy minden termék kizárólag egészségre ártalmatlan anyagokból készül.
Woolmark logó, csak az ezzel a márkával ellátott gyapjú alsóneműknél lehetsz biztos benne, hogy valódi minőséget tartasz a kezedben! A Woolmark logó viseléséhez egy ruhadarabnak csak a legfinomabb tiszta gyapjút kell tartalmaznia, amely megfelel a szigorú minőségi kritériumoknak.

Méret: 58

Paraméterek

Márkák: Devold
Intrastat: Čepice - 0,08 - 65050090
Hlérhetőség: 3 napig

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)