Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


(Elkelt) Uniszex fejpánt Devold Szellő Merino 150 150 Fejpánt MEGY 180 951 A 740A

(Elkelt) Uniszex fejpánt Devold Szellő Merino 150 150 Fejpánt MEGY 180 951 A 740A

Minőségi fejpánt .. többet

Uniszex fejpánt Devold Szellő Merino 150 150 Fejpánt MEGY 180 951 A 740A

Az időjárás folyamatosan változik a tavaszi és őszi napokon. A hűvös reggeleket meleg, napsütötte délutánok váltják fel, estére pedig ismét melegebb lesz. Szeretné élvezni az ilyen napokat? Válassza az Devold Breeze fejpántot, amely könnyen összecsukható és zsebben elfér. Fedezze fel a maximális kényelmet, és tapasztalja meg a kellemes meleg érzését minden körülmények között. Próbálja ki az extra könnyű, puha fejpántot, amely a legfinomabb merinógyapjúból készült. A fejpánt az Devold®Breeze sorozathoz tartozik. Kivételes az egész éves használatnak köszönhetően, valamint annak a képességének, hogy hozzájárul a test hőszabályozásához és ellenáll a szagoknak még hosszú ideig tartó viselés esetén is. A sapka bal oldali halántékán található a Devold.

  • A minőséget és a megbízhatóságot már igazolták az Ön számára a világ expedíciói és felfedezői, sportolók, hegyi hüttékben dolgozók és különböző szervezetek, mint például. Hegyi szolgálat.
  • 100% természetes merinó gyapjú - még nedves állapotban is melegen tart
  • Mindenki értékelni fogja a könnyű karbantartást, anélkül, hogy vasalni kellene, és hogy a fejpántot mosógépben moshatja és szárítógépben száríthatja.


Tanúsítványok

Az Devold márka megfelel a textíliák nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszerének - Oeko Tex Standard 100 - szigorú kritériumainak. Ez azt jelenti, hogy minden termék csak olyan anyagokból készül, amelyek nem károsak az egészségre.
Woolmark logó, csak az ezzel a márkajelzéssel ellátott gyapjú alsóneműknél lehetsz biztos abban, hogy valódi minőséget tartasz a kezedben!
A Woolmark logó viseléséhez egy ruhadarab csak a legfinomabb tiszta gyapjút tartalmazhatja, amely megfelel a szigorú minőségi kritériumoknak.

a Devold a legjobb természetes minőségű norvégiai termék. Az egyik legrégebbi ruházati márka a piacon, saját fejlesztéssel és gyártással európai gyárában. Termékeik előállításához főként új-zélandi és ausztráliai gazdáktól származó, kiváló minőségű gyapjút használnak. Ezek a gazdák kizárólag a Devold u. A Devold u világa a legtechnikásabb és felülmúlhatatlan természetes szálakra épül, amelyeket tökéletesen tudunk feldolgozni. Gyapjúból készül, amely 100%-ban természetes szál, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket semmilyen mesterséges szál nem tud helyettesíteni. Elsődleges feladata, hogy megvédjen téged. Bár a gyapjút nem tudjuk előállítani, több mint 166 éve képesek vagyunk tökéletesen feldolgozni és kinyerni egyedi tulajdonságait. Saját gyapjút dolgozunk fel, és a gyártóüzemek kizárólag Európában találhatók. Mi vagyunk az egyetlenek, akik a teljes gyapjúgyártási folyamatot irányítjuk, a juhok nyírásától a fonal fonásán át a kötött szövet szövéséig és a végtermék varrásáig. A minőség és az innováció terén kompromisszumot nem ismerünk.

Anyag

100% merinó gyapjú, súly: 150g/m2, szál: Superfine 17,5 mikron

Paraméterek

Márkák: Devold
Intrastat: Čepice - 0,08 - 65050090

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)