Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Gyermek póló Devold Szellő Junior Póló GO 180 214 A 222A

Gyermek póló Devold Szellő Junior Póló GO 180 214 A 222A

kedvezmény

Gyakran aggódik, hogy gyermeke túl meleg vagy túl hideg van-e? .. többet

Hlérhetőség: 3 napig

19 825 Ft
-10%
17 843 Ft

Gyermek póló Devold Szellő Junior Póló GO 180 214 A 222A

Gyakran aggódik, hogy gyermeke túl meleg vagy túl hideg van-e? Tavasszal és nyáron a reggeli, délutáni és esti hőmérséklet sokat változik. De a félelmeitek feleslegesek! A DEVOLD® BREEZE termékcsalád Breeze Kid pólója nagyon vékony, 100% merinói gyapjúszálból készült, amely hűsít, amikor meleg van, és melegít, amikor a környezeti hőmérséklet csökken. Hagyja, hogy gyermeke felfedezze a maximális kényelmet és megtapasztalja a kellemes meleg érzését minden körülmények között. Hagyja, hogy kipróbálják az extra könnyű, puha pólót, amely a legfinomabb merinó gyapjúból készült. Minden napba belevetheti magát anélkül, hogy aggódnia kellene a szag és a testén végigfolyó izzadság miatt. A póló a Devold ®Breeze sorozathoz tartozik. Kivételes, mivel egész évben használható, hozzájárul a gyermek testének hőszabályozásához, és hosszú ideig tartó viselés esetén is ellenáll a szagoknak. Ez az Devold póló egyszerűen egy olyan alapréteg, amelynek gyermeke mindennapjainak részévé kell válnia.

Az OEKO-TEX® tanúsítvány garantálja a biztonságot és az egészséget. Mert az Devold márka megfelel a textíliák nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszerének szigorú kritériumainak.

Széles körű használat

Gyermeke napját a sport jellemzi? Maximális elkötelezettséget tapasztal az iskolában? Relax a tévé előtt? Szeretnek együtt utazni? Erről szól a Devold Breeze póló

Paraméterek

Márkák: Devold
Funkcionális: IGEN
Intrastat: Pólók dl. Ujj férfi + dámské - 0,20 - 61099030
Hlérhetőség: 3 napig

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)