Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Norvég gyapjú pulóver Devold Svalbard gyapjú Magas Neck TC 396 390 A 207A

Norvég gyapjú pulóver Devold Svalbard gyapjú Magas Neck TC 396 390 A 207A

kedvezmény

Puha, meleg gyapjú pulóver .. többet

Hlérhetőség: 3 napig

76 175 Ft
-10%
68 557 Ft

Norvég gyapjú pulóver Devold Svalbard gyapjú Magas Neck TC 396 390 A 207A

A hagyományban erő rejlik.

AMIKOR MEGVÁSÁROLJA EZT AZ EXKLUZÍV LÁMPÁT, EGY SPECIÁLIS CÍMKÉT KAP A DEVOLD MÁRKA LOGÓJÁVAL ÉS AZ UTOLSÓ FUTAMMAL. ÖRÖKRE KÖTŐDNI FOGSZ A CSODÁLATOS GYAPJÚPULÓVERHEZ, VALAMINT A ZSEBKENDŐ ÉS A FŰZFA TÖRTÉNETÉHEZ.

Devold ® Az Originals meleg és hagyományos pulóverek 100% norvég gyapjúból készülnek. Ezeket a pulóvereket eredetileg halászok és más munkások számára készítették, akik naponta próbára tették őket a zord norvég környezetben. Manapság ezek a pulóverek népszerűvé váltak, mint második vagy harmadik réteg, amely ideális a hideg időben. A nagyobb viselési kényelem érdekében a pulóverek előmosottak, hogy elég puhák és ideális alakúak legyenek.

A pulóver neve a Norvég Királyság legészakibb részéről származik. Az időjárás itt nagyon zord és hideg. A Svalbard pulóver tökéletes ehhez az időjáráshoz. A klasszikus norvég minták növelik a vonzerőt

Svalbard egy szigetcsoport a Jeges-tengeren, az európai szárazföldtől északra. A Norvég Királyság legészakibb része. Szigorúan véve Svalbard csak a szigetcsoport nyugati részének legnagyobb szigete, de szokás, bár pontatlan, az egész szigetcsoportot így nevezni

Devold címke

az Devold egy norvég vállalat, amely gyapjúból készült termikus alsóneműt gyárt. A cég 1853 óta működik, amikor Ole Andreas Devold megalapította Ålesundban. Egy ilyen hosszú hagyomány páratlan a mai piacon - egyértelműen ez a világ legrégebbi gyapjú termo alsóneműje.

az Devold az ultravékony Breeze kollekciótól kezdve, amely a melegebb hónapokban és az izzasztóbb tevékenységekre alkalmas, az Expedition kollekcióig, amely a hidegszívűek számára és a nagyon hideg körülményekre alkalmas. A kollekcióban minden tevékenységhez megfelelő alsóneműt, valamint kiváló hőkomfortú gyapjúpulóvereket talál. A kiegészítők között sapkák, kesztyűk, többfunkciós sálak és zoknik széles választéka található, amelyek többféleképpen is felhasználhatók.

  • Anyag: Gyapjú, természetes
  • Funkció: közepes (hőszigetelés), felső (védő)

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)