Szemüvegek Julbo AEROSPEED RA PF 1-3 LAGP, kék / kék clai

Szemüvegek Julbo AEROSPEED RA PF 1-3 LAGP, kék / kék clai

INGYENES SZÁLLÍTÁS kedvezmény

Szemüveg Julbo Aerospeed .. többet

Hlérhetőség: 3 napig

70 754 Ft
-8%
65 094 Ft

Szemüvegek Julbo AEROSPEED RA PF 1-3 LAGP, kék / kék clai

Az állóképességi sportolók, a csúcsteljesítményre törekvő triatlonisták, kerékpárosok és futók számára az AEROSPEED tökéletes válasz arra a kérdésre, hogyan lehet a látás és a sebesség új dimenzióját elérni.

A fotokróm lencse XXL látómezőt hoz létre a pozíciót a maximális sebesség érdekében minden más konfigurációban. Az innovatív aerodinamika biztosítja a teljes kényelmi lefedettséget és a kiváló légáteresztő képességet.

- A 3D alakú gerenda kifejezetten arra lett tervezve, hogy állítható minden irányban, így a szemüveg minden orrformához és tökéletesen illeszkedik minden körülmények között

- ergonomikus forma

- nagy lencsék a maximális látómezőért

- elasztomer párnázó betét a lábfej végén

Fotokróm RA PF 1-3 fényerősítő:

RA=Reactiv, PF=Teljesítmény

Fotokróm lencsék (1-3. kategória - látható fényáteresztő képesség) 17 % és 75 % között), sötétednek vagy világosodnak a változó fényviszonyoknak megfelelően fényviszonyoknak megfelelően, így alkalmazkodva bármely napszakhoz és terepviszonyokhoz. Anti-fog belső réteg és olajtaszító külső réteg (megakadályozza a foltok keletkezését, megkönnyíti a tisztítást és a vízelvezetést).

Alkalmas árnyékban és teljes napsütésben való sportolásra. Ideális terepfutáshoz és hegyi kerékpározáshoz.

 

A fotokróm lencsék önsötétítőek, azaz a nap intenzitásának egy előre meghatározott tartományán belül alkalmazkodnak a környező időjáráshoz. Az NTS technológiának köszönhetően a színezés nem a környezeti hőmérséklettől, hanem az UV-sugárzás intenzitásától függ. Az önszínező napellenzőket Julbo öt különböző típusba soroljuk a következők szerint, a tevékenység és a cél szerint, amelyre a lencsét szánják. A polikarbonáthoz képest ezek a következők tartósabbak - a NXTtechnológiának köszönhetően gyakorlatilag törhetetlenek, könnyebbek, az anyag ellenáll az olyan vegyi anyagoknak, mint a benzin és az aceton, és élethosszig tartó fotokrómia. Ez azért van, mert az üveg nem csak egy hozzáadott fotokróm réteg, mint egy hagyományos önszínező szemüvegnél, hanem a technológia már magának az üvegnek a része.

NTS (nem hőmérséklet-érzékeny)
A legtöbb fotokróm (sötétedő) lencse érzékeny a hőmérsékletre és a ami sötétebbé teszi a színüket. NTS lencsék technológiával garantálják az állandó védelmi szintet hőmérséklettől függetlenül, így a hőmérő fokozattól függetlenül képesek az önsötétítésre. Ez azt jelenti, hogy például a tengeren, ahol a hőmérséklet napsütéses időben is sokkal alacsonyabb lehet, mint a tengerparton, ezek a lencsék tökéletes szemvédelmet nyújtanak a napsugarak ellen.

Paraméterek

Márkák: Julbo
Intrastat: Szemüvegek (sport, fashion) - 0,15 - 90041091
Hlérhetőség: 3 napig

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)