Férfi funkcionális ing Nordblanc Felső kék NBWFM7594_MOB

Férfi funkcionális ing Nordblanc Felső kék NBWFM7594_MOB

kedvezmény újdonság

Férfi powerfleece kapucnis pulóver .. többet

Hlérhetőség: 3 napig

21 462 Ft
-20%
17 154 Ft

Férfi funkcionális ing Nordblanc Felső kék NBWFM7594_MOB

Férfi powerfleece pulóver NORDBLANC OVERHEAD a TECNOPOLAR® DRYFOR® sorozatból, az egyik bestseller. Nagy rugalmasságú anyag. Tökéletesen megtartja a hőt és elvezeti a nedvességet. A pulóver ideális sportoláshoz hidegebb időben, de kényelmes anyagának köszönhetően a férfiak hétköznapokon is viselhetik.

Powerfleece kapucnis NORDBLANC OVERHEAD kapucnis pulóver TECNOPOLAR® DRYFOR® powerstretch fleece anyagból. Ez a rendkívül rugalmas anyag már évek óta nagyon népszerű, és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik az Ön mozgásigényéhez. A belső mikrofleece réteg segít megtartani a hőt, miközben elvezeti a nedvességet és nagyon gyorsan szárad. Rugalmassága és sokoldalúsága alkalmassá teszi minden sporthoz, extrém sporthoz és szabadtéri tevékenységhez. Az ideális sportpulóver, amely annyira kényelmes, hogy a legtöbb ember még egy átlagos napon is viseli.

GYORS SZÁRÍTÁS

Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt.

RUGALMAS

A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során.

DRYFOR®

Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását.

POWERFLEECE

Könnyű, nagy rugalmasságú anyag, belülről mikro szálcsiszolt a fokozott hőszigetelés és kényelem érdekében. Kívülről sima és nagyon kellemes tapintású, kiváló hőszigetelést és szélvédelmet biztosít

Anyag:Anyag: 90% poliészter 10% elasztán

Paraméterek

Márkák: Nordblanc
Intrastat: Pulóverek és roláky - 1,00 - 61099090
Hlérhetőség: 3 napig

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)