Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Viasz Swix V60 červenostříbrný

Viasz Swix V60 červenostříbrný

Egy sor kemény viasz ők már hagyományos viasz tervezték sportolók és szabadidős sportolók. .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

2 754 Ft

Viasz Swix V60 červenostříbrný

Nedves, friss hó + 3 ° C és -1 ° C és idősebb átalakult szemcsés hó. Mi melegebb, szükséges viselik fenntartásához erősebb visszaverődés réteg. Frissen esett hó + 3 ° C és 0 ° C alakítjuk finomszemcsés hó -0 ° C és -2 ° C-

Bár nem fluort tartalmaz, jellemzője a magas minőség, köszönhetően a teljesen finomított olaj viasz, szintetikus gumi és gyógyszerészeti minőségű olaj. Viaszok sorozat V bizonyos hó alkalmazott körülmények a felső versenyek, önmagában vagy viaszokkal kombináltan VR.

Felhasználói kategóriába

A könnyebb termék megkülönböztetése aszerint, hogy azok a felhasználók, az általunk meghatározott hat felhasználó által definiált kategóriákban. A termék, amely jelenleg megtekintése beleesik a következő ezeknek.

Racers (Racing) tapasztalt versenyzők és kezdőknek, akik síelni költeni jelentős összegeket pénz és sok időt igényelnek kiváló teljesítményt.

Sportolók (Sport / teljesítmény): A sport szerelmesei, akik versenyeznek, hanem a sport részt vesznek egy nagyon aktív és fenntartani egy jó formában.

Rekreációs sportolók (Szabadidő / aktív): A sport szerelmesei a természetben, sportolás szabálytalanul, de érdeklődnek a kényelem és a könnyű felszerelés használatára vonatkozó elfogadható áron.

Paraméterek

Márkák: Swix
Intrastat: Kofixové gyertyák, vosky - 0,01 - 34060090
Hlérhetőség: Raktáron

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)