Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Haj cipő Heat USA VOT 230

Haj cipő Heat USA VOT 230

kedvezmény

ysoušeč VOT 230 meghajtásáról egy hálózati feszültség 230V / 50Hz. .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

13 000 Ft
-10%
11 698 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 11 698 Ft

Haj cipő Heat USA VOT 230

Cipő szárító VOT elsősorban használt felmelegedés és esetleg szárítás egy pár cipő (sí, munka, stb). Két hengeres testek és meghajtásáról egy hálózati feszültség 230V / 50Hz. A tápegység csatlakozik valamelyik testület, és ez tovább táplálja a második test. Az egész készülék műanyag és megérintése ellen veszélyes feszültség duplán szigetelt.

Hogyan kell használni:

A fűtőelem helyezünk a cipő és a tápkábel csatlakoztatva van a 230V / 50Hz. Fűtőrúdhoz kimenet alacsony, ezért lehetséges, hogy a haj folyamatosan bekapcsolt megszáradni cipő. A felületi hőmérséklete a fűtőelem nem haladja meg a belsejében a cipő 60-70 ° C A megnyitó a fedelét (FEDJÉK) annak érdekében, hogy ne gátolja a levegő áramlását a cipőben. Továbbá nem szabad, hogy összekapcsolják a két hőforrások, pl. A levegő és a radiátoros fűtés. Ne hagyja a hajad fordult felügyelet nélkül hosszabb ideig szükséges.

VOT szánt szárítás cipő, és más, mint a gyártó által javasolt, akkor veszélyes lehet. A gyártó és forgalmazó nem felel az okozott kárért a helytelen használatból.

VOT elektromos eszköz, és mint ilyen óvatosan kell kezelni. Amikor unplugged csak kihúzni a dugót. Ne használja a külső levegő, távol a vizet, előtt a gyerekek, stb VOT szét, nem javítható.

Ha követed a használati utasítást, hogy van egy garancia 24 hónap a vásárlás napjától.

Technikai paraméterek:

  • Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
  • Teljes teljesítmény: 9W
  • Melegítő méretei: átmérője 30 mm, hossza 156 mm
  • A tápegység: 2m
  • A hossza az összekötő vezeték: 1m

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)