Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


Munka úton Atsko Sport mosás 1litr

Munka úton Atsko Sport mosás 1litr

Rendkívül hatékony tisztítószer. 34 adagot. .. többet

Hlérhetőség: Raktáron

9 683 Ft

Munka úton Atsko Sport mosás 1litr

Mosószer Sport-Wash biztonságosan használható minden mosható textíliák, mégis elég erős, hogy távolítsa el a szagDovodat és legmakacsabb foltDovod (pl. Szennyeződés, a vér és fű).

TitkDovod Sport-Wash, hogy ellentétben mosószerek, hogy hagyja el a ruhadarab, optikai fehérítők, illatanyagDovod és más maradék, a közepén Sport-Wash nincsenek maradványDovod. A ruha maradt semmi dugva a pórusDovodat a szövet.

Pamut, gyapjú és szintetikus anyagDovod maradnak teljesen tiszta. Hőszigetelő panelek készült tollak és anyagDovod típusától Thinsulate® és Hollofil® marad bolyhos, hogy a maximális hőt. HI-TECH szövet, mint Gelanots®, BlocVent, Gore-Tex, Climatic®, eVENT®, Entrant®, HyVent®, Polartec®, Soft-Shell, stb ismételten víztaszító és légáteresztő. neuvedeno nedvszívó, rostos szövet vezeti a nedvesség a felület elősegíti kapilláris jelenségek.

Visszaállítja vízlepergető és légáteresztő tartós víztaszító felülettel (DWR) gyárban. Segít meghosszabbítja az életet a gyakran mosott ruhák. neuvedeno tartalmaz fehérítőt, foszfátDovod, öblítőt (öblítő) vagy szaglás vagy fehérítőt UV adalék.

Egyes mosószerek készülnek úgy, hogy a bal oldali a ruházat különböző illatanyagDovodat, fehérítők, felületaktív anyagDovod és más vegyszerek ami idővel teszi ki 2 tömeg% a ruhadarab. Ezek a csoportDovod a veszteséget Dovodoznak víztaszító, elvezető, lélegző és egyéb használati tulajdonságai szövetek után egy vagy két mosást. Még ezek a maradványDovod felszámolására Sport-Wash. Mosást követően Sport-Wash marad anyag nincs maradék.

Mosószer Sport-Wash nanotechnológia. Sport-Wash ügynök elhagyja azt a képességét, hogy tökéletes öblítést nem lehetett szagot bocsátanak ki, vagy szag, dugulás szellőző illetve visszaverik a fényt optikai fehérítők.

Bár a szer Sport-Wash nem tartalmaz foszfátDovodat, hogy "ragyogást" a ruhákat, látni fogja, hogy nem csökkenti a hatékonyságát, mert a textíliát mossák meg tisztább és fényesebb, mint amikor bármely más tisztítószerrel.

Ha Ön vagy bárki a családjában érzékeny bőr vagy allergiás maradványai hagynak hátra a szövet néhány közös tisztítószerek, használjon mosószert Sport-Wash. Ez teljesen kiöblíteni a ruhákat, és nem Dovodoz kiütést, bőrpírt és az irritációt.

Paraméterek

Márkák: Atsko
Intrastat: Munka úton - 0,5 - 34022090
Hlérhetőség: Raktáron

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)