Megérkeztek a különleges akciók! > VÁSÁRLÁS

(Elkelt) Férfi garbó Devold Expedition ejtőernyős GO 155 240 B 291A

(Elkelt) Férfi garbó Devold Expedition ejtőernyős GO 155 240 B 291A

Kétrétegű gyapjú garbó hüvelykujj lyukakkal. .. többet

Férfi garbó Devold Expedition ejtőernyős GO 155 240 B 291A

Azt akarod mondani, hogy a szélsőséges szó a másik éned? Ebben az esetben csak Önnek nézi a terméket! A téli szélsőségek nem nélkülözhetik a Devold Expedition sorozatot. Ez a modell az extrém körülmények közötti alapréteget képviseli. Szélnek, hidegnek, fagynak és gyenge esőnek esélye sincs. Ez a kétrétegű garbó melegen tarthatja testét minden körülmények között. Kétrétegű szerkezet, amelyben a belső réteg fő feladata a felesleges nedvesség gyors eltávolítása a testből a második rétegbe, ahol elpárolog. A külső réteget 10% poliamiddel emelik, ami növeli annak tartósságát. Ezenkívül mindkét réteg jól szigetel. Két gyengébb réteg mindig jobb, mint egy erősebb. Éppen ezVenat az Expedition modell nagy népszerűségnek örvend nagy termikus kényelme és maximális mozgásszabadsága miatt . Ideális hideg és fagyos körülmények között téli tevékenységekhez, túrázáshoz, vadászathoz és egyéb szabadtVenai tevékenységekhez -50 ° C-ig.
Rendkívül meleg kétrétegű garbó nemcsak a jegesmedvék, hanem a nagy fagylaltDovod esetében is. Tökéletes, szorosan illeszkedő vágással öleli át a testet, amelyet egy nagyon rugalmas anyag Selectása támaszt alá, amelynek köszönhetően maximális mozgásszabadságot Enjoyhet bármilyen tevékenység során. A lapos varratDovod megakadályozzák a bőr kellemetlen kopását és a bőr kellemetlen zúzódásait. A hüvely mandzsettákon lévő kettős anyag biztosítja az alak stabilitását és a mechanikai sVenaülésekkel szembeni nagyobb ellenStancet. A hüvelykujj lyukkal ellátott meghosszabbított hüvelyek biztonságosan védik a csuklót és a tenyeret. Az állvány felmelegíti a nyakat . Rövid cipzár a túlzott hő könnyű szellőzéséhez. A rendkívül kényelmes, de nagyon szorosan illeszkedő vágás megkönnyíti a rétegezést és csodálatos szabadságVenazetet nyújt. A meghosszabbított hát garantálja a védelmet a megfázás ellen még egy mély előre hajlás esetén is.
Az egészség biztonságát és egészségét az OEKO-TEX® tanúsítás garantálja . A Devold márka megfelel a textilekre vonatkozó nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszer szigorú kritVenaiumainak.

  • ideális szélsőséges téli körülmények között -50 ° C-ig
  • kétrétegű - magas hőszigetelés, kiváló nedvességelvezetés
  • rövid cipzár - a túlzott hő könnyű szellőztetése
  • meghosszabbított hüvelykujj-hüvely - biztonságosan védi a csuklót és a tenyeret
  • kiterjesztett hát - védelem a hideg ellen
  • természetes merinó gyapjú - nedvesen is melegít

Anyag:

  • Belső réteg: 100% merinó gyapjú
  • Külső réteg: 90% merinó gyapjú, 10% poliamid
  • Súly: 235g / m2
  • Rost: finom 18,7 mikron

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)