TÉLI AKCIÓ = Legfeljebb 70%-os leárazás > VÁSÁRLÁS

Kötött gyermek Merino takaró Kama Q105 114

Kötött gyermek Merino takaró Kama Q105 114

kedvezmény

Gyermek takaró műanyag kötöttáruból. .. többet

18 052 Ft -10% 16 247 Ft

Kötött gyermek Merino takaró Kama Q105 114

A csecsemők bolyhos kötött takaróban fekszenek, mint a paplanban. A legfinomabb szál bluesign® tanúsítvánnyal rendelkezik, szigorú biztonsági ellenőrzések alatt áll, és előállítása nem terheli a környezetet.

 • anyag Schoeller 45% merinó gyapjú 55% akril
 • A Bluesign® a legmagasabb környezettudatosságot és biztonságot tanúsítja
 • mVenaet 70x90 cm
 • könnyű karbantartás
 • Csehországban készült

Fonal - 45/55 merinó gyapjú / akril
A finom merinó gyapjú és a volumetrikus akril kombinációja kiváló puhaságú, bolyhos és meleg. Bluesign®APPROVED - a legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.

A MERINO gyapjútermékek kezelésének alapszabályai
A termék mosógépben mosható. Csak olyan gyapjú programot használjon, amely tiszteletben tartja a kíméletesebb mosást (elfogadható hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).
A termék kézzel mosható langyos fürdőben, 30 ° C-ig. Ezután finoman nyomja össze és szárítsa meg vízszintes helyzetben, lehetőleg egy törülközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.

Használat gyapjúnak szánt gyengéd mosószerek kézben és mosógépben egyaránt.

Ne szárítsa a terméket melegítőn. Ha a melegítés meghaladja a 30 ° C hőmVenasékletet (és ez teljesen normális), akkor a kötöttáru vize is 30 ° C fölé melegszik, és a termék ugyanúgy kondenzálódik, mint a nem megfelelő mosás során - ne használjon öblítőt!

FIGYELEM!
MOSÁS FORRÓ VÍZBEN (TÖBB, mint 30 ° C), HOSSZÚ marás a mosógépben rontja a terméket, kötve a bundát és a zúzókat. EZT AZ ELADOTT TERMÉKET NEM LEHET panaszt tenni.

    Hírlevél

    A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)