gamisport.hu » Sapkák és sálak » Sapkák » Gyermek kötött Merino sapka Kama B88 114

Gyermek kötött Merino sapka Kama B88 114

Gyermek kötött sapka mintával, meghosszabbítással a füleken és kötésben. .. többet

ELÉRHETŐSÉG 3 napig

ár ÁFA-val7 714 Ft
Eredeti ár
8 571 Ft
Méretek
Kama
több márkát Kama

Gyermek kötött sapka mintával, meghosszabbítással a füleken és kötésben.

  Az áll alatti nyakkendővel történő vágásnak köszönhetően ez a mintás gyermekkalap nagyon praktikus. A belső oldala polárral van bélelve, így nagyon hideg időjárás esetén is alkalmas. Hátul lapos varrás van, hogy a sapka ne tolódjon. SB14-es kendővel kiegészítheti.

  • anyag Schoeller 50% merinó gyapjú 50% akril
  • a Tecnopile®Fleece belsejében
  • A Bluesign® a legmagasabb környezettudatosságot és biztonságot tanúsítja
  • mVenaet XS, XXS
  • könnyű karbantartás
  • Csehországban készült
  • magassága 19 cm
  • MVenaete: XS 42–46 cm
   XXS 38-42 cm

   Polár - Tecnopile
   Kiváló minőségű polár kiSelectott poliészter szálakból, amelyek garantálják a pelyhesedést, a magas hőszigetelést, az optimális légáteresztést, a rugalmasságot, a könnyedséget, az ingerlékenységet, az Venaintés szuper puhaságát és az egyszerű karbantartást.

   Fonal -
   50/50 merinó gyapjú / akril
   A finom merinó gyapjúszálak és a prémium akril kombinációja kiváló puhaságú, nem karcolódik, nem maszatos, természetesen antibakteriális és szagtalan. Klór használata nélkül feldolgozva. Bluesign®APPROVED - a legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.

   A MERINO gyapjútermékek kezelésének alapszabályai

   A termék mosógépben mosható. Csak olyan gyapjúprogramot használjon, amely tiszteletben tartja a kíméletesebb mosást (elfogadható hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).
   A termék kézzel mosható langyos fürdőben, 30 ° C-ig. Ezután finoman nyomja össze és szárítsa meg vízszintes helyzetben, lehetőleg egy törülközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.
   Enyhe gyapjú mosószereket használjon kézi és gépi mosáshoz egyaránt.
   Ne szárítsa a terméket melegítőn. Ha a fűtés meghaladja a 30 ° C hőmVenasékletet (és ez teljesen normális), a kötöttáru vize is 30 ° C fölé melegszik, és a termék ugyanúgy kondenzálódik, mint a nem megfelelő mosás során - ne használjon öblítőt!

   FIGYELEM!
   MOSÁS FORRÓ VÍZBEN (TÖBB, mint 30 ° C), HOSSZÚ marás a mosógépben rontja a terméket, kötve a szőrmét és a zúzókat. EZT AZ ELADOTT TERMÉKET NEM LEHET panaszt tenni.

   hozzáadva héttel ezelőtt

   Elérhetőség: 3 napig