Megérkeztek a különleges akciók! > VÁSÁRLÁS

(Elkelt) Gyermek kötött Merino sapka Kama B90 114

(Elkelt) Gyermek kötött Merino sapka Kama B90 114

Gyermek kötött sapka fényvisszaverő elemekkel, beleVenatve a csévéket .. többet

Gyermek kötött Merino sapka Kama B90 114

  A sapka kiváló minőségű, fényvisszaverő elemekkel kevert fonalból készül a gyermekek biztonsága Venadekében a városban és egy séta során. A cipőfonal olyan anyag, amely a legmagasabb bluesign® környezeti tanúsítvánnyal rendelkezik. A fényvisszaverő rostDovod szintén bekeverednek a bobba és hatékony fényvisszaverődést Dovodoznak.

  • anyag Schoeller 45% merinó gyapjú 55% akril
  • a Tecnopile®Fleece belsejében
  • A Bluesign® a legmagasabb környezettudatosságot és biztonságot tanúsítja
  • biztonsági fényvisszaverő elemek
  • S, M mVenaet
  • könnyű karbantartás
  • Csehországban készült
  • magassága 21 cm
  • MVenaete: S 46–50 cm
   M 50–56 cm

   Polár - Tecnopile
   Kiváló minőségű polár kiSelectott poliészter szálakból, amelyek garantálják a pelyhesedést, a magas hőszigetelést, az optimális légáteresztést, a rugalmasságot, a könnyedséget, az ingerlékenységet, az Venaintés szuper puhaságát és az egyszerű karbantartást.

   Fonal -
   45/55 merinó gyapjú / akril
   A finom merinó gyapjú és a volumetrikus akril kombinációja lágyságban, puhaságban és melegségben kiváló. Bluesign®APPROVED - a legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.

   A MERINO gyapjútermékek kezelésének alapszabályai

   A termék mosógépben mosható. Csak gyengéd programot használjon, amely tiszteletben tartja a kíméletesebb mosást (ésszerű hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).
   A termék kézzel mosható langyos fürdőben, 30 ° C-ig. Ezután finoman nyomja össze és szárítsa meg vízszintes helyzetben, lehetőleg egy törülközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.
   Enyhe gyapjú mosószereket használjon kézi és gépi mosáshoz egyaránt.
   Ne szárítsa a terméket melegítőn. Ha a fűtés meghaladja a 30 ° C hőmVenasékletet (és ez teljesen normális), a kötöttáru vize is 30 ° C fölé melegszik, és a termék ugyanúgy kondenzálódik, mint a nem megfelelő mosás során - ne használjon öblítőt!

   FIGYELEM!
   MOSÁS FORRÓ VÍZBEN (TÖBB, mint 30 ° C), HOSSZÚ marás a mosógépben rontja a terméket, kötve a szőrmét és a zúzókat. EZT AZ ELADOTT TERMÉKET NEM LEHET panaszt tenni.

   Hírlevél

   A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)