Megérkeztek a különleges akciók! > VÁSÁRLÁS

(Elkelt) Kötött Merino sapka Kama K64 108 UNI

(Elkelt) Kötött Merino sapka Kama K64 108 UNI

Kötött téli sapka, hegyi motívummal. .. többet

Kötött Merino sapka Kama K64 108 UNI

      Eredetileg mintás sapka prémium funkcionális szálak kombinációjából. Belül a sapkát puha Tecnopile® polár béléssel látja el, ideális hőszabályozási tulajdonságDovodkal a maximális kényelem Venadekében.
      • anyag Schoeller 50% merinó gyapjú 50% akril
      • a gyapjú Tecnopile belsejében
      • A Bluesign® a legmagasabb környezettudatosságot és biztonságot tanúsítja
      • UNI mVenaet: 54–62 cm fej kerülete
      • magassága 22 cm
      • könnyű karbantartás
      • Csehországban készült
      Fonal - 50/50 merinó gyapjú / akril
      A finom merinó gyapjúszálak és a prémium akril kombinációja kiváló puhaságú, nem karcolódik, nem maszatos, természetesen antibakteriális és szagtalan. Klór használata nélkül feldolgozva. Bluesign®APPROVED - a legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.
      Polár - Tecnopile
      Kiváló minőségű polár kiSelectott poliészter szálakból, amelyek garantálják a pelyhesedést, a magas hőszigetelést, az optimális légáteresztést, a rugalmasságot, a könnyedséget, az ingerlékenységet, az Venaintés szuper puhaságát és az egyszerű karbantartást.

       A gyapjútermékek kezelésének alapvető szabályai

       Kézi mosás
       - a terméket kézzel langyos fürdőben, legfeljebb 30 ° C-on kell mosni, majd finoman nyomja össze és szárítsa vízszintes helyzetben, lehetőleg törölközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.
       Gépi mosás
       - a termék mosógépben mosható. Csak gyengéd programot használjon, amely tiszteletben tartja a kíméletesebb mosást (ésszerű hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).
       - használjon gyapjúnak szánt Slight tisztítószereket mind kézmosáshoz, mind mosógépben.
       - Ne szárítsa a terméket melegítőn. Ha a melegítés meghaladja a 30 ° C hőmVenasékletet (és ez teljesen normális), a kötöttáru vize is 30 ° C fölé melegszik, és a termék ugyanúgy kondenzálódik, mint a nem megfelelő mosás során.
       Ne használjon öblítőt!

       Figyelem!
       Melegebb vízben (több mint 30 ° C) történő mosás és a mosógépben történő hosszú őrlés roncsolja a terméket, a kötött anyag nemezelõdik és összeomlik. Ilyen leVenatékelt termékre nem lehet hivatkozni.

       Hírlevél

       A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)