gamisport.hu » Pulóverek és kardigánok » Pulóverek » gyermek Merino szvetter Kama 1013 114

gyermek Merino szvetter Kama 1013 114

Gyerek szTendones pulóver kerek nyakkivágással. .. többet

ELÉRHETŐSÉG 3 napig

ár ÁFA-val23 260 Ft
Eredeti ár
25 844 Ft
Méretek
Kama
több márkát Kama

Gyerek szTendones pulóver kerek nyakkivágással.

Az új gyerekeknek szóló kollekcióban megtalálható ez a szTendones pulóver is, amely nemcsak ötletes mintája, hanem a gyakori viseletnek és az egyszerű karbantartásnak megfelelő fonalkezelésnek is kivételes. A pulóver kombinálható kötött nyakkendővel és három különböző sapkával, azonos motívummal.

  • anyag Schoeller 45% merinó gyapjú 55% akril
  • A Bluesign® a legmagasabb környezettudatosságot és biztonságot tanúsítja
  • kerek nyakkivágás rugalmas szabással
  • univerzális vágás
  • gyermek mVenaete XS –XL
  • könnyű karbantartás
  • Csehországban készült
Fonal - 45/55 merinó gyapjú / akril
A finom merinó gyapjú és a volumetrikus akril kombinációja lágyságban, puhaságban és melegségben kiváló. Bluesign®APPROVED - a legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.

A MERINO gyapjútermékek kezelésének alapszabályai
A termék mosógépben mosható. Csak olyan gyapjú programot használjon, amely tiszteletben tartja a kíméletesebb mosást (elfogadható hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).
A termék kézzel mosható langyos fürdőben, 30 ° C-ig. Ezután finoman nyomja össze és szárítsa vízszintes helyzetben, lehetőleg egy törülközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.

Használjon Slight gyapjú mosószereket mind kézi, mind gépi mosáshoz.

Ne szárítsa a terméket melegítőn. Ha a melegítés meghaladja a 30 ° C hőmVenasékletet (és ez teljesen normális), akkor a kötöttáru vize is 30 ° C fölé melegszik, és a termék ugyanúgy kondenzálódik, mint a nem megfelelő mosás során - ne használjon öblítőt!

FIGYELEM!
MOSÁS FORRÓ VÍZBEN (TÖBB, mint 30 ° C), HOSSZÚ marás a mosógépben rontja a terméket, kötve a szövetet és összegyűjtve. EZT AZ ELADOTT TERMÉKET NEM LEHET panaszt tenni.

hozzáadva 2 héttel ezelőtt

Elérhetőség: 3 napig