TÉLI AKCIÓ = Legfeljebb 70%-os leárazás > VÁSÁRLÁS

(Elkelt) Férfi Pulóver Nordblanc Művelt NBSFM7139_CVA

(Elkelt) Férfi Pulóver Nordblanc Művelt NBSFM7139_CVA

Powerflee fVenafi pulóver .. többet

Férfi Pulóver Nordblanc Művelt NBSFM7139_CVA

TECNOPOLAR® DRYFOR® elasztikus gyapjúból készült Nordblanc ERUDITE pulóver. Ez a rendkívül rugalmas anyag évek óta nagyon népszerű és rugalmasságának köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik az Ön mozgási igényeihez. A belső mikroszálas réteg segít megtartani a hőt, ugyanakkor tökéletesen eltávolítja a nedvességet és nagyon gyorsan kiszárad. Rugalmasságának és sDovodoldalúságának köszönhetően alkalmas minden sport, extrém sport és szabadtVenai tevékenységekre. Ideális sport pulóver, amely annyira kényelmes, hogy a legtöbb visel még normál napon.

ELSheNYÖK

RUGALMAS

A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység közben.

GYORS SZÁRÍTÁS

Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig száraz és kényelmes.

ANYAGOK ÉS KARBANTARTÁS

Anyag: 88% poliészter, 12% elasztán

A sport- és műszaki ruházat hosszú élettartamának megőrzése Venadekében figyelni kell a megfelelő ápolásra, amely elsősorban annak az anyagnak a típusától és tulajdonságaitól függ, amelyből a terméket gyártják.

TECHNOLÓGIA

POWERFLEECE

Könnyű, nagyon elasztikus anyag, belső részén mikrot vágva a hőszigetelés és a kényelem növelése Venadekében. Kívülről sima és nagyon kellemes tapintású, kiváló hőszigetelést és védelmet nyújt a széllökések ellen

DRYFOR®

Funkcionális rost, amely tökéletesen elnyeli a test nedvességét és eltávolítja az izzadságot. A felületén található mikrohornyDovodnak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távolodik el az anyag külsejétől, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a tulajdonság lehetővé teszi az anyag számára a testhőmVenaséklet tökéletes szabályozását.

Paraméterek

Márkák: Nordblanc
Intrastat: Pulóverek és roláky - 1,00 - 61099090

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)