Megérkeztek a különleges akciók! > VÁSÁRLÁS

(Elkelt) gyermek kötött Merino nyakkendője SB12 114

(Elkelt) gyermek kötött Merino nyakkendője SB12 114

Gyerek kötött kacsa. .. többet

gyermek kötött Merino nyakkendője SB12 114

Végtelen sál két nyak körül a nyak körül, kiváló minőségű fonalból készül, a mindennapi viselethez igazítva. A monDovodróm dizájn és az Primal dombormű mintázat a kendőt univerzális kiegészítővé teszi minden hideg napra.

 • anyag: Schoeeler 50% merinó gyapjú 50% akril
 • Bluesign®Csertificate a legmagasabb fDovodú környezetbarátság és biztonság
 • UNI mVenaet
 • öt színvariáció,
 • könnyű karbantartás,
 • készült a Cseh Köztársaságban

Fonal - 50/50 merinó gyapjú / akril
A finom merinó gyapjúszálak és a prémium akril kombinációja kiválóan lágy, nem karcolódik, pirulál, természetesen antibakteriális és szagtalan. Klór nélkül feldolgozva. Bluesign®APPROVED - Legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.

A MERINO GYAPOK TERMÉKEK KEZELÉSE ALAPSZABÁLYAI

A gép mosható. Csak olyan gyapjúprogramot használjon, amely tiszteletben tartja a tiszta mosást (megfelelő hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).

A terméket mosni lehet langyos fürdőben 30 ° C-ig. Ezután finoman nyomja meg és szárítsa vízszintesen, lehetőleg egy törülközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.

Használjon finoman gyapjú mosószert mind a kézmosáshoz, mind a géphez.

Ne szárítsa meg a terméket a melegítőn. Ha a melegítő hőmVenaséklete meghaladja a 30 ° C-ot (és ez normális), akkor a kötöttárukban a víz 30 ° C felett is felmelegszik, és a termék ugyanúgy zsugorodik, mint a nem megfelelő mosás esetén - ne használjon szövetlágyítót!

VIGYÁZAT!
MOSÁS FŰTÉSI VÍZBEN (TÖBB T 30 ° C), ÉS HOSSZÚ CSATLAKOZÁS A MOSÓGÉPEN, A KÖZVETLEN TERMÉKBEN, A KISZERELÉS ÉS A KONCENTRÁCIÓ. EZT AZ ELEMZETT TERMÉKET NEM SZERINTIK.

  Paraméterek

  Márkák: Kama
  hajfestékek Kama: 108-tmavě kék, 100-bílá, 114-růžová, 103-oranžová, 105-zelená, 110-černá, 101-bílá, 115-tyrkysová, 104-červená

  Hírlevél

  A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)