Megérkeztek a különleges akciók! > VÁSÁRLÁS

(Elkelt) Gyermek kötött Merino sapka Kama B81 107

(Elkelt) Gyermek kötött Merino sapka Kama B81 107

Gyerek kötött sapka színes mintával és pompommal. .. többet

Gyermek kötött Merino sapka Kama B81 107

  Az azték mintás baba kalapot nagy pom pom díszíti. A mVenaet és a minta idősebb gyermekek számára megfelelő. Belül egy puha polárbélés, amely felmelegszik és optimálisan lélegzik.

  • anyag Schoeller 50% merinó gyapjú 50% akril
  • a Tecnopile®Fleece fejpánt belsejében
  • Bluesign®Csertificate a legmagasabb fDovodú környezetbarátság és biztonság
  • UNI mVenaet
  • egyszerű karbantartás
  • készült a Cseh Köztársaságban
  • magasság 20 cm
  • MVenaet: gyermekek UNI 48–56 cm

   Fleece - Tecnopile
   Kiváló minőségű gyapjú válogatott poliészter szálakból, amelyek garantálják a töltési ellenállást, a magas hőszigetelést, az optimális légáteresztést, rugalmasságot, könnyedséget, ingerlékenységet, nagy tapintású tapintást és egyszerű karbantartást.
   Fonal - 50/50 merinó gyapjú / akril
   A finom merinó gyapjúszálak és a prémium akril kombinációja kiemelkedik a lágyságban, nem karcolódik, pirulál, természetesen antibakteriális és szagtalan. Klór nélkül feldolgozva. Bluesign®APPROVED - Legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.

   A MERINO GYAPOK TERMÉKEK KEZELÉSE ALAPSZABÁLYAI

   A gép mosható. Csak olyan gyapjúprogramot használjon, amely tiszteletben tartja a tiszta mosást (megfelelő hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).
   A terméket mosni lehet langyos fürdőben 30 ° C-ig. Ezután finoman nyomja meg és szárítsa vízszintesen, lehetőleg egy törülközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.
   Használjon finoman gyapjú mosószert mind a kézmosáshoz, mind a géphez.
   Ne szárítsa meg a terméket a melegítőn. Ha a melegítő hőmVenaséklete meghaladja a 30 ° C-ot (és ez normális), akkor a kötöttárukban a víz 30 ° C felett is felmelegszik, és a termék ugyanúgy zsugorodik, mint a nem megfelelő mosás esetén - ne használjon szövetlágyítót!
   VIGYÁZAT!
   MOSÁS FŰTÉSI VÍZBEN (TÖBB 30 ° C), ÉS HOSSZÚ CSATLAKOZTATÁS A MOSÓGÉPEN A TERMÉKEK MEGSEMMISÍTÉSE, KIEGÉSZÍTÉSE ÉS KONCENTRÁLÁSA. EZT AZ ELEMZETT TERMÉKET NEM SZERINTIK.

   Hírlevél

   A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)