Megérkeztek a különleges akciók! > VÁSÁRLÁS

(Elkelt) Kötött sapka Kama A139 112

(Elkelt) Kötött sapka Kama A139 112

Indián kalap és műszőrme pompom. .. többet

Kötött sapka Kama A139 112

  A sapkát Primal mintával, dombornyomott hímzéssel, bőrrel díszítik, és műszőrme bobble-jával díszítik. A kupak belsejében finom Tecnopile® gyapjú van bélelt, ideális hőszabályozó tulajdonságDovodkal. A fonalfeldolgozási technológia megfelel a legszigorúbb bluesign® környezetvédelmi tanúsításnak.

  • anyag Schoeller 50% merinó gyapjú 50% akril
  • belső Tecnopile® gyapjú fejpánt a maximális kényelem Venadekében
  • Bluesign®Csertificate a legmagasabb fDovodú környezetbarátság és biztonság
  • egyszerű karbantartás
  • készült a Cseh Köztársaságban
  • magassága 22 cm

  Fleece - Tecnopile
  Kiváló minőségű gyapjú válogatott poliészter szálakból, amelyek garantálják a töltési ellenállást, a magas hőszigetelést, az optimális légáteresztést, rugalmasságot, könnyedséget, ingerlékenységet, nagy tapintású tapintást és egyszerű karbantartást.
  Fonal - 50/50 merinó gyapjú / akril
  A finom merinó gyapjúszálak és a prémium akril kombinációja kiválóan lágy, nem karcolódik, pirulál, természetesen antibakteriális és szagtalan. Klór nélkül feldolgozva. Bluesign®APPROVED - Legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.

  A MERINO GYAPOK TERMÉKEK KEZELÉSE ALAPSZABÁLYAI

  A gép mosható. Csak olyan gyapjúprogramot használjon, amely tiszteletben tartja a tiszta mosást (megfelelő hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).
  A terméket mosni lehet langyos fürdőben 30 ° C-ig. Ezután finoman nyomja meg és szárítsa vízszintesen, lehetőleg egy törülközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.
  Használjon finoman gyapjú mosószert mind a kézmosáshoz, mind a géphez.
  Ne szárítsa meg a terméket a melegítőn. Ha a melegítő hőmVenaséklete meghaladja a 30 ° C-ot (és ez normális), akkor a kötöttárukban a víz 30 ° C felett is felmelegszik, és a termék ugyanúgy zsugorodik, mint a nem megfelelő mosás esetén - ne használjon szövetlágyítót!
  VIGYÁZAT!
  MOSÁS FŰTÉSI VÍZBEN (TÖBB T 30 ° C), ÉS HOSSZÚ CSATLAKOZÁS A MOSÓGÉPEN, A KÖZVETLEN TERMÉKBEN, A KISZERELÉS ÉS A KONCENTRÁCIÓ. EZT AZ ELEMZETT TERMÉKET NEM SZERINTIK.

  Hírlevél

  A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)