Megérkeztek a különleges akciók! > VÁSÁRLÁS

(Elkelt) Kötött Merino fejpánt Kama CW11 109

(Elkelt) Kötött Merino fejpánt Kama CW11 109

Kötött szélálló GORE-TEX INFINIUM fejpánt szarvasDovodkal. .. többet

Kötött Merino fejpánt Kama CW11 109

Kötött széles fejpánt prémium szálak kombinációjából. Szélálló és lélegző GORE-TEX INFINIUM membrán védi a fej legfontosabb részeit a hidegtől. A Kama szarvasDovod Primal tervezése egyre növekvő kereslet.

  • anyag Schoeller 50% merinó gyapjú 50% akril
  • A legmagasabb szintű ökológiai színvonalú és biztonságos Bluesign® tanúsítvány
  • lélegző, szélálló GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER® membrán
  • belső fejpánt GORE-TEX INFINIUM ™ WINDSTOPPER® gyapjúból
  • M mVenaet, L
  • egyszerű karbantartás
  • készült a Cseh Köztársaságban
  • szélessége 8,5 cm
  Fonal - 50/50 merinó gyapjú / akril
  A finom merinó gyapjúszálak és a prémium akril kombinációja kiválóan lágy, nem karcolódik, pirulál, természetesen antibakteriális és szagtalan. Klór nélkül feldolgozva. Bluesign®APPROVED - Legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.
  GORE-TEX INFINIUM WINDSTOPPER®
  Teljesen szélálló, mégis rendkívül lélegző membrán. Ez a védelem és a lélegzőképesség kombinációja minimalizálja a szél hűtési hatását, csökkenti a hipotermia és a túlmelegedés kockázatát, miközben aktív.

  A MERINO GYAPOK TERMÉKEK KEZELÉSE ALAPSZABÁLYAI
  A gép mosható. Csak olyan gyapjúprogramot használjon, amely tiszteletben tartja a tiszta mosást (megfelelő hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).
  A terméket mosni lehet langyos fürdőben 30 ° C-ig. Ezután finoman nyomja meg és szárítsa vízszintesen, lehetőleg egy törülközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.

  Használjon finoman gyapjú mosószert mind a kézmosáshoz, mind a géphez.

  Ne szárítsa meg a terméket a melegítőn. Ha a melegítő hőmVenaséklete meghaladja a 30 ° C-ot (és ez normális), akkor a kötöttárukban a víz 30 ° C felett is felmelegszik, és a termék ugyanúgy zsugorodik, mint a nem megfelelő mosás esetén - ne használjon szövetlágyítót!

  VIGYÁZAT!
  MOSÁS FŰTÉSI VÍZBEN (TÖBB T 30 ° C), ÉS HOSSZÚ CSATLAKOZÁS A MOSÓGÉPEN, A KÖZVETLEN TERMÉKBEN, A KISZERELÉS ÉS A KONCENTRÁCIÓ. EZT AZ ELEMZETT TERMÉKET NEM SZERINTIK.

    Hírlevél

    A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)