gamisport.hu » Sapkák és sálak » Sálak » kötött Merino nyakkendője Kama S26 104

kötött Merino nyakkendője Kama S26 104

Kötött kravat dombornyomott mintával. .. többet

ELÉRHETŐSÉG 3 napig

ár ÁFA-val8 766 Ft
Eredeti ár
9 740 Ft
Kama
több márkát Kama

Kötött kravat dombornyomott mintával.

       A bolyhos dombormű mintázatú monDovodróm nyakkivágás teljesen meleg polárbéléssel van bélelt, így a télnek nincs esélye. A dombornyomott kupakkal együtt Styleos pár jön létre a városba.
       • anyag Schoeller 45% merinó gyapjú 55% akril
       • Bluesign®Csertificate a legmagasabb fDovodú környezetbarátság és biztonság
       • a Tecnopile®Fleece belsejében
       • mVenaete 27x20 cm
       • egyszerű karbantartás
       • készült a Cseh Köztársaságban
       Fonal - 45/55 merinó gyapjú / akril
       A finom merinó gyapjú és a terjedelmes akril kombinációja kivételesen puha, puha és meleg. Bluesign®APPROVED - Legmagasabb környezetbarát és biztonságos tanúsítvány.

       Fleece - Tecnopile

       Kiváló minőségű gyapjú válogatott poliészter szálakból, amelyek garantálják a töltési ellenállást, a magas hőszigetelést, az optimális lélegezhetőséget, rugalmasságot, könnyedséget, ingerlékenységet, tapintású szuper lágyságot és egyszerű karbantartást.

       A MERINO GYAPOK TERMÉKEK KEZELÉSE ALAPSZABÁLYAI
       A gép mosható. Csak olyan gyapjúprogramot használjon, amely tiszteletben tartja a tiszta mosást (megfelelő hőmVenaséklet és csökkentett centrifugálási sebesség).
       A terméket mosni lehet langyos fürdőben 30 ° C-ig. Ezután finoman nyomja meg és szárítsa vízszintesen, lehetőleg egy törülközőn. Öblítéskor fDovodozatosan csökkentse a fürdő hőmVenasékletét a csapadék vagy deformáció elkerülése Venadekében.

       Használd finom mosószerek gyapjúhoz, kéz- és gépmosásra is.

       Ne szárítsa meg a terméket a melegítőn. Ha a melegítő hőmVenaséklete meghaladja a 30 ° C-ot (és ez normális), akkor a kötöttárukban a víz 30 ° C felett is felmelegszik, és a termék ugyanúgy zsugorodik, mint a nem megfelelő mosás esetén - ne használjon szövetlágyítót!

       VIGYÁZAT!
       MOSÁS FŰTÉSI VÍZBEN (TÖBB T 30 ° C), ÉS HOSSZÚ CSATLAKOZÁS A MOSÓGÉPEN, A KÖZVETLEN TERMÉKBEN, A KISZERELÉS ÉS A KONCENTRÁCIÓ. EZT AZ ELEMZETT TERMÉKET NEM SZERINTIK.

       Elérhetőség: 3 napig

       Szintén javasoljuk: