Spyder

MENU ☰

gamisport.hu » Sapkák és sálak » Sapkák » Sapkák Kari Traa Bjorke Vangen Navy

(Elkelt) Sapkák Kari Traa Bjorke Vangen Navy

FIGYELMEZTETÉSA termék nincs raktáron.

A kényelmes gobelin típusú sapka pikkeles szereti a színeket és a nyugodt stílust. .. többet

Kari Traa
több márkát Kari Traa

A kényelmes gobelin típusú sapka pikkeles szereti a színeket és a nyugodt stílust.

Az apre-ski felszerelés részeként, vagy a város mindennapi napjának sugárzó pontjaként öltözünk, és mi soha nem fogjuk kihagyni, mivel a korona díszít minket és melegen tartja a fejét , így összpontosíthatunk magunkra és a napi tapasztalatDovodra. Akár a hegyekben, akár a városban.
A gyorsan száradó 4-utas rugalmas anyag tökéletesen illeszkedik a fej formájához, illeszkedik és megőrzi eredeti formáját és megjelenését évekig. A hátsó kopott oldal védi és felmelegszik .

  • Anyag :
    Fő:
    100% akril
  • MVenaetek : UNI

A Kari Traa nemcsak az olimpiai Venamekből , hanem a sikeres sportmárkák kreatívjává vált .
A női formákhoz illeszkedő sportruházat, valamint az aktív és sportos életmód követelményeinek kielégítése. A legtöbb Kari Traa termékeket úgy tervezték, hogy a tizenévesek viseljenek. A Merino gyapjúnak köszönhetően a mosoda meleg és ugyanakkor vékony és kényelmes. A Kari Traa kalapDovodat és kesztyűket is gyárt. Ha egyedi tervezésű női zakókat és nadrágot keres, akkor a megfelelő helyen is tartózkodik. A dzsekik és a nadrágDovod nem csak a formatervezésükhöz igazodnak, hanem az is, hogy a nőkre szabottak és tökéletesen illeszkednek. Sportszellőztetőket, pulóvereket, melltartókat és rengeteg kiegészítőt is találhat. Ideális, hogy aerobik, zumba, fonás, vagy csak futni akarsz.
Teljesen egyedülálló a Kari Traa bras. A melltartókat úgy tervezték, hogy maximális sportolási kényelmet biztosítsanak. A hevederek megerősítettek, az egész melltartó szabadon vágva, gyorsan száradó szövetből készül és tökéletes rögzítő rendszerrel rendelkezik. A két szövet egyedülálló kombinációjának köszönhetően és a különböző sztreccs jelzéseknek köszönhetően megakadályozza a kellemetlen dudorDovodat, és így túlzott törést és törést eredményez. Még melltartó nélkül is nem tapasztalt ilyen sportos kényelmet és lehetőséget, hogy minden tevékenységet teljes egészében Enjoyhessen.