Spyder

MENU ☰

gamisport.hu » Kültéri cipők » Alacsony szárú trekking cipő » Cipő Treksta Kobra 210 GTX BOA férfi fekete / lime

Cipő Treksta Kobra 210 GTX BOA férfi fekete / lime

Univerzális csizmák nagysebességű BOA rendszerrel .. többet

ELÉRHETŐSÉG 3 napig

ár ÁFA-val25 583 Ft
Eredeti ár
28 452 Ft
Treksta
több márkát Treksta

Univerzális csizmák nagysebességű BOA rendszerrel

Univerzális csizmák nagysebességű BOA rendszerrel.

A felsőt a szintetikus szövet, a mesterséges bőr, a porlasztott elemek és mindenekelőtt a BOA szigorúbb acélkötelek kombinációja uralja, amelyek könnyen és egyenletesen húzzák meg a cipő felső részét a lábhoz. Az egyetlen húzás a kerék, a cipő "leszDovodni", és egy másodpercen belül lehet eltávolítani a csizmát a lábát. Ezzel a modellekkel a cipőnek a sarDovod fölé húzódó szorítószalagja húzza a lábujját és a sarodat, és jelentősen csökkenti a lábfej mozgását a cipőben.

A bélés anyaga Gore-Tex ® Extended Comfort Footwear, hogy 100% -os védelmet a külső nedvesség és pára kell engednie a lábakat hozzájárul a jó klimakomfortu cipő.

Az EVA habszivacs közbenső, egy bélelt merevítővel kombinálva biztosítja a megfelelő helyet és rugalmasságot a rugalmas cipőben, miközben a Hypergrip® HGL (Light Weight and IceLock Blocks) külső talp biztosítja a jó tapadást a terepen minden körülmények között. A IceLock gumiblDovodkDovod üvegszálas kötegeket tartalmaznak, és ez korlátozza a cipő csúszását a jégen és a nedves felületeken. A cipő elülső része jól védett az alj masszív gumi gallVenajától.

Elérhetőség: 3 napig

Szintén javasoljuk:

Várakozik a méretére? Írunk Önnek!