Spyder
Spyder

MENU ☰

gamisport.hu » Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » pulóver Kari Traa Hege F / Z Perle Fleece Black

(Elkelt) pulóver Kari Traa Hege F / Z Perle Fleece Black

FIGYELMEZTETÉSA termék nincs raktáron.

Nagyon meleg és mégis könnyű pulóver, modern nyomtatással. .. többet

Kari Traa
több márkát Kari Traa

Nagyon meleg és mégis könnyű pulóver, modern nyomtatással.

A Sweat Pearl az új egVena szőrme. A legjobb gyapjú, gyönyörűen meleg és olyan vékony, hogy nagyon szeretsz. Ez a pulóver ideális Selectás a síelésre, mint szigetelőréteg, valamint bárhol a felső nadrág. A hegyek felmászása, a kiképzés és a modern nyomtatásnak köszönhetően a királyné is a város parkjában jár.
  • nagyon meleg és finom gyapjú
  • magasabb gallVena
  • egyszerű vágás
  • modern nyomtatás
  • Anyag : 100% poliészter
  • MVenaetek : XS - XL

A Kari Traa nemcsak az olimpiai Venamekből , hanem a sikeres sportmárkák kreatívjává vált .
A női formákhoz illeszkedő sportruházat, valamint az aktív és sportos életmód követelményeinek való megfelelés. A legtöbb Kari Traa termékeket úgy tervezték, hogy a tizenévesek viseljenek. A Merino gyapjúnak köszönhetően a mosoda meleg és ugyanakkor vékony és kényelmes. A Kari Traa kalapDovodat és kesztyűket is gyárt. Ha egyedi tervezésű női zakókat és nadrágot keres, akkor a megfelelő helyen is tartózkodik. A dzsekik és a nadrágDovod nem csak a formatervezésükhöz igazodnak, hanem az is, hogy a nőkre szabottak és tökéletesen illeszkednek. Sportszellőztetőket, pulóvereket, melltartókat és rengeteg kiegészítőt is találhat. Ideális, hogy aerobik, zumba, fonás, vagy csak futni akarsz.
Teljesen egyedülálló a Kari Traa bras. A melltartókat úgy tervezték, hogy maximális sportolási kényelmet biztosítsanak. A hevederek megerősítettek, az egész melltartó szabadon vágva, gyorsan száradó szövetből készül és tökéletes rögzítő rendszerrel rendelkezik. A két szövet egyedülálló kombinációjának köszönhetően, valamint a különböző sztreccs jelzéseknek köszönhetően megakadályozza a kellemetlen dudorDovodat, és ezáltal túlzott törést és törést eredményez. Még melltartó nélkül sem Enjoyte az ilyen sportkomfortot és a lehetőséget, hogy minden tevékenységet teljes sebességgel Enjoyhessen.