Kedves vásárlóink, a www.gamisport.hu funkciója korlátozott


(Elkelt) Ski kesztyű Leki Core S 635-80553

(Elkelt) Ski kesztyű Leki Core S 635-80553

Nagy síkesztyű .. többet

Ski kesztyű Leki Core S 635-80553

Palm oldalán egy megerősített szilikon bőr felületén, ami növeli a pontosságot a markolat, és megakadályozza a kopást. Ez a kesztyű miatt hurok Trigger S teljes mértékben kompatibilis az összes márka Leki pólusok szerelve ezzel a rendszerrel. Gore-Tex membránnal biztosítja a maximális vízállóság, miközben magas légáteresztő. HyperLoft ™ - meleg és puha szigetelés.
Teflon - az anyagot
kezelt különleges védelmet sár és víz ellen.
Trigger S az egyik
leglátványosabb újítás terén síbot és kesztyűt. Ez az első biztonsági kötések épített pálcát. A rendszer a rugók magasemelésű a nyél egy teljesen állandó kapcsolási szinteket feszültséget. A kapcsolat a fogantyú és a kesztyű minimálisra lehessen csökkenteni, egy kis hurok nagyon tartós anyag, amely bebizonyította a termelés ejtőernyők. Köszönhetően a kis méret, nem csak nem zavarja, hanem megakadályozza az is leborotválja agresszív vezetési koncepció.
Trigger S nem fér kétség! A hotel tökéletes kényelemért, páratlan biztonságot és maximális vezetési élményt. Ez egy szabadalmaztatott termékek kiemelt vizuálisan vonzó és időtlen design. Egyszerűen pattintsa be, és egészen a pályák!

  • Szín: fekete / ezüst fényvisszaverő kiegészítő
  • Méretek: 6,5-11
  • Anyagok: valódi bőr, 100% poliészter

Az egész rendszer tovább javítható, ha veszel botok Hot Shot S.

Paraméterek

Márkák: Leki
Intrastat: Kesztyű ostatní - 0,30 - 62160000

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)