gamisport.hu » Kesztyű » Sí kesztyű » Ski kesztyű Leki Core S 635-80553

Ski kesztyű Leki Core S 635-80553

ELÉRHETŐSÉG Raktáron

ár ÁFA-val29 857 Ft
Eredeti ár
42 727 Ft
Méretek
a bevásárló listába
Kedvencek
 • figyelje az árusított méreteket
 • Leki
  több márkát Leki

  Palm oldalán egy megerősített szilikon bőr felületén, ami növeli a pontosságot a markolat, és megakadályozza a kopást. Ez a kesztyű miatt hurok Trigger S teljes mértékben kompatibilis az összes márka Leki pólusok szerelve ezzel a rendszerrel. Gore-Tex membránnal biztosítja a maximális vízállóság, miközben magas légáteresztő. HyperLoft ™ - meleg és puha szigetelés.
  Teflon - az anyagot
  kezelt különleges védelmet sár és víz ellen.
  Trigger S az egyik
  leglátványosabb újítás terén síbot és kesztyűt. Ez az első biztonsági kötések épített pálcát. A rendszer a rugók magasemelésű a nyél egy teljesen állandó kapcsolási szinteket feszültséget. A kapcsolat a fogantyú és a kesztyű minimálisra lehessen csökkenteni, egy kis hurok nagyon tartós anyag, amely bebizonyította a termelés ejtőernyők. Köszönhetően a kis méret, nem csak nem zavarja, hanem megakadályozza az is leborotválja agresszív vezetési koncepció.
  Trigger S nem fér kétség! A hotel tökéletes kényelemért, páratlan biztonságot és maximális vezetési élményt. Ez egy szabadalmaztatott termékek kiemelt vizuálisan vonzó és időtlen design. Egyszerűen pattintsa be, és egészen a pályák!

  • Szín: fekete / ezüst fényvisszaverő kiegészítő
  • Méretek: 6,5-11
  • Anyagok: valódi bőr, 100% poliészter

  Az egész rendszer tovább javítható, ha veszel botok Hot Shot S.

  Hlérhetőség: Raktáron

  Szintén javasoljuk:

  Várakozik a méretére? Írunk Önnek!