Spyder
Spyder

MENU ☰

gamisport.hu » Sport táskák és kábelek » Utazó, sport táskák » Táska Kari Traa Rothe Bag WINE

Táska Kari Traa Rothe Bag WINE

Sport és szabadidő táska a vállán. .. többet

ELÉRHETŐSÉG 3 napig

ár ÁFA-val12 846 Ft
Eredeti ár
14 274 Ft

Megérkezik a csomag karácsonyig?

Kari Traa
több márkát Kari Traa

Sport és szabadidő táska a vállán.

Lord tilos. Egy hétköznap délután sport szüksége egy tisztességes táska, amit csak vallani saját. Mennyi a szükséges Gadgets van szüksége? Minden elfér.

  • szélálló anyag
  • 2 nagy fül
  • Bekapcsolása kétirányú cipzárral
  • biztonsági zseb
  • Tökéletes más modellek Kari Traa
  • Anyaga: 100% nylon

Kari Traa nem csak egy bajnDovod freestyle sí tudományágakban három érmet az olimpián, hanem a Teremtő a sikeres sport márka.
Sportruházat tökéletesen illik nőies formák, hanem hogy megfeleljen a követelményeknek, az aktív és sportos életmód. A legtöbb termék Kari Traa úgy tervezték, hogy azDovod lehet viselni, mint a tizenévesek. A Merino gyapjú mosás forró és vékony és kényelmes. Kari Traa is termel sapka és kesztyű. Ha keres hölgyek zakó és nadrág, egyedi design, akkor is jó helyen jár. Zakó és nadrág egyedülálló nemcsak a design, de azért is, mert a nők szabott mérésére és tökéletesen illeszkedik. Az ajánlat is sport windbreakers, pulóverek, zDovodnik, melltartók és bugyik rengeteg tartozék. Ideális akár megy aerobik, zumba, spinning, vagy csak megy a jog.
Teljesen egyedi melltartó Kari Traa. Bras tervezték, hogy maximális kényelmet sportolás közben. A hevederek erősítik az egész melltartó bezkosticová készül gyorsan száradó anyagból és kiváló rögzítési rendszer. Révén egyedülálló kombinációja a két anyag és a különböző irányú nyúlását megakadályozzák a kellemetlen imbolygó mellek és így a túlzott megterhelés és a betöltést. Még nincs melltartó még nem tapasztalt ilyen kényelmet sport és a lehetőséget, hogy élvezze minden tevékenységet a legteljesebb.

Elérhetőség: 3 napig

Szintén javasoljuk: